EN
SE
Tarjoukset
Shopping hours
Feedback
Contacts
Offers
Events
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Näin toukokuun puolen välin tietämillä luonto on jo herännyt kasvuun ja puutarhassa on kevättyöt ovat täydessä vauhdissa. Uusien kasvien istutusaika on parhaimmillaan, maata kunnostetaan ja nurmikkoa istutetaan – puuhaa riittää ja hyvät neuvot sekä uudet niksit ovat tarpeen niin kokeneille kuin aloitteleville kotipuutarhureille. Kyläkaupan Pihamyymälässä perjantaina 17.5.2019 järjestettävästä Kasvuun-tapahtumasta saa parhaat vinkit ja tarjoukset puutarhanhoitoon.

Puutarhanhoito on harrastuksena yksi Suomen yleisimmistä ja suosituimmista ja kiinnostus siihen kasvaa koko ajan. Puutarhoihin panostetaan entistä enemmän ja myös parvekeviljely on lisääntynyt – harrastukseen ei siis tarvita isoa pihaa tai useita kasvihuoneita, vaan kesäkukat ja syötävät kasvit viihtyvät hyvin myös ruukuissa parvekkeilla ja terasseilla.

Alkavan kesän suurin trendi on luonnonmukaisuus. Kiinnostus kierrätystuotteisiin ja ympäristöä vaaliviin ratkaisuihin esimerkiksi kasvinsuojelussa kasvaa koko ajan ja itsekasvatettuja tuotteita arvostetaan. Ilmastonmuutoksen hidastaminen, huoli hyönteiskadosta ja kiinnostus lähituotteisiin ovat tekijöitä, jotka innostavat puutarhatöihin ja vaikuttavat myös hankintoihin.

Kotimainen Ilona-tuoteperhe tekee hyvää

Perjantaina Pihamyymälässä esittelyssä on kauden uutuus, Puutarha Tahvosten hyvää tekevä kotimainen Ilona-taimiperhe, josta on kertomassa Susanna Nikki. -Kookkailla Ilona-taimilla puutarhasta saa valmiimman ja näyttävän jo istutusvaiheessa, kertoo Pihamyymälän sisäänostaja Marika Rissa. -Taimet kasvavat alusta alkaen ulkona Suomen vaativissa sääolosuhteissa ja kestävät säätä paremmin kuin tuontitaimet, hän lisää. Ilona-taimet on kasvatettu luonnon kiertokulkua ja tasapainoa kunnioittaen, ekologisesti. Ne on istutettu kierrätettävään astiaan, jonka voi palauttaa takaisin myymälään. Lisäksi jokaisesta myydystä Ilona-taimesta Puutarha Tahvoset lahjoittaa 10 senttiä ns. vihreään kohteeseen. Kohteet valikoituvat vuosittain Facebookissa järjestettävän yleisöäänestyksen perusteella. Tähän mennessä taimia on istutettu esimerkiksi päiväkotilasten ja vanhusten iloksi eri puolille Suomea. Susanna Nikki on paikalla myös lauantaina, jolloin häneltä voi käydä kysymässä neuvoja kotimaisten atsaleojen valintaan ja hoitoon.

Paljon esittelijöitä ja asiantuntijoita apunasi

Merja Hirvelä Hirvelän Perennataimistolta auttaa perjantaina monivuotisen perennapenkin perustamisessa ja kasvien valinnassa. Hirvelän Taimisto on Töysän Ritolassa vuodesta 1986 toiminut taimisto, jonka valikoimissa on tällä hetkellä yli 800 eri lajia tai lajiketta.

Vihreä ja elinvoimainen nurmikko on kauniin pihan tärkeä ja näkyvä elementti ja siksi on tärkeää valita käyttötarkoitukseen sopiva nurmikonsiemen. Valintaan saa apua Pihamyymälästä perjantaina S.G. Niemisen edustajalta Katja Janssonilta. Hän neuvoo kaikissa nurmikon perustamiseen liittyvissä asioissa ja auttaa oikean siemenseoksen valinnassa.

Hortex Oy:n edustaja Juha Laakso on paikalla kertomassa trendikkäistä kasvulavoista, niiden käytöstä sekä oheistuotteista. Häneltä saat parhaat vinkit siihen, mitä kaikkea kasvulavoista voi oikeasti tehdä.

Kasvun edellytyksenä on rikkaruohojen torjunta. Anna-Kaisa Haapajärvi esittelee perjantaina muun muassa Roundupin uutuustuotetta, Valikoivaa nurmikon voikukkahävitettä. Anna-Kaisalta voi käydä kyselemässä neuvoja avuksi rikkaruohojen torjuntaan, hän auttaa valitsemaan oikean tuotteen oikeaan paikkaan.

Tapahtumassa mukana myös Eeva Viipuri Europeatilta kertomassa kunnon kasvupohjan tärkeydestä ja kesäkukkaviljelijämme Ritun puutarhan Ritva Jaakonmäki esittelemässä laadukkaita kukkia. Esillä ovat myös Plastex-tuotteet kasteluun sekä Fiskars-tuotteet ja työkalut puutarhan hoitoon.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000