EN
SE
Tarjoukset
Shopping hours
Feedback
Contacts
Offers
Events
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Vallila Kotiseutu -mallisto saatavana vain Kyläkaupasta

Kyläkaupan ja Oy Vallila Interior Ab:n yhteistyön tuloksena on syntynyt jälleen uusi tekstiilimallisto, nimeltään Kotiseutu. Tuoteperheessä on Matleena Issakaisen suunnittelema kuosi, tunnelmallinen pohjalainen maalaismaisema. Nostalgiaa henkivä, kesäinen kuosi kuvaa kotiseudun ja perinteiden tärkeyttä. Kotiseutu-kuosin rakennusten esikuvat ovat oikeita rakennuksia Lapualta ja maiseman yksityiskohdat on sijoiteltu ja yhdistelty tuotteisiin sopiviksi.

Kotiseutu -malliston tuotteilla on helppo luoda tunnelmaa kodin eri tiloihin. Ne ovat loistava idea myös lahjaksi tai tuliaisiksi. Kotiseutu-kuosi on myynnissä yksinoikeudella vain Kyläkaupassa.

Monipuolinen mallisto

Vallilan Kotiseutu -mallistoon kuuluu viisi erikokoista mattoa, 150 cm levyinen kangas, valmisverho, kappaverho, koristetyyny, muki, pussilakanasetti, tyynyliina sekä kauppakassi eli käytännössä kaikki, mitä kodin yhtenäisen ilmeen luomiseen tarvitaan.

Matoista valittavana on kolme erikokoista pyöreää mattoa, käytävämatto ja kynnysmatto. Muhkeiden koristetyynyjen avulla voi vaivatta muuttaa niin olohuoneen kuin makuuhuoneenkin ilmettä. Malliston pussilakanasettiin kuuluu 150 x 210 cm pussilakana sekä 50 x 60 cm tyynyliina, molemmat ovat 100 % puuvillaa. Kauniisti laskeutuville Kotiseutu -valmisverhoille vaihtoehtona on kappaverho.

Kotiseutu-mallistoon kuuluu myös 150 cm leveä painokangas, jossa on sama ihastuttava kuosi kuin sarjan valmistuotteissa. Napakka kangas tekee mallistosta entistäkin monipuolisemman ja avaa uusia mahdollisuuksia – kankaasta voit tehdä oman maun mukaisia ompelutöitä: verhoja, tyynyjä tai mitä vain ikinä keksitkin. Mallistoon kuuluva kauppakassi on kooltaan 40 x 46 x 21 cm, joten mukaan mahtuu hyvin hiukan enemmänkin tavaraa. Kotiseutu-kuosi ilahduttaa myös keraamisessa, reilun kokoisessa mukissa. 3 desin vetoinen muki sopii täydellisesti niin aamupalalle kuin iltateehetkeenkin.

Pitkä yhteistyö Kyläkaupan kanssa

Oy Vallila Interior Ab on sisustus- ja tekstiilialan perheyritys, jonka sveitsiläinen Otto Berner perusti Helsingin Vallilan kaupunginosaan vuonna 1935. Kyläkauppa on tehnyt yhteistyötä Vallilan kanssa jo vuodesta 1995 asti. Kyläkauppa on Vallila Interiorin suurin yksittäinen yhteistyökumppani ja Kyläkaupassa on Suomen suurin Vallila-valikoima.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000