EN
SE
Tarjoukset
Shopping hours
Feedback
Contacts
Offers
Events
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Seppo Räty tuo aikuisurheilijoiden kilpailusarjan Tuuriin
Health Lab painonheittocupin osakilpailu Kyläkaupalla sunnuntaina

Sunnuntaina 26.5.2019 ensimmäistä kertaa Tuuriin saapuva Health Lab painonheitto Cup on aikuisurheilijoille tarkoitettu kilpailusarja. Viime vuonna ensimmäisen kerran järjestetty painonheittosarja levittäytyy tänä vuonna ympäri Suomea ja osakilpailujen yhteydessä karsitaan myös edustajia Viro-Suomi heittomaaotteluun. Tuurissa kilpailupaikkana toimii Kyläkaupan tapahtumakenttä kello 10-18.

Sarjan keulakuvana ja organisaattorina toimii kolminkertainen olympiamitalisti ja keihäänheiton entinen ME-mies Seppo Räty, joka on paikalla myös Tuurissa. Kilpailun juontaa kaikkien suomalaisten tuntema urheilutoimittaja Jari Porttila.

Kuusi paikkakuntaa ympäri Suomea

- Lisäsimme kovan kysynnän vuoksi sarjan osakilpailuja niin, että ensin on kuusi karsintapaikkakuntaa ja niiden perusteella pääsee sitten syksyn finaaliin Iisalmeen, Seppo Räty kertoo. - Tänä vuonna osakilpailuja on ympäri Suomea, joten aikuisurheilijoilla on mahdollisuus heittää myös kotiseudullaan, Räty kertoo uudistuksista.

- Olemme lisäksi uudistaneet kilpailutapahtumaa siten, että myös katsojilla on mahdollisuus kokeilla lajia ennen varsinaista kilpailua, Räty kehaisee. - Kilpailut ovat osa suurempaa kokonaisuutta, johon pääsevät osallistumaan kaikki halukkaat. Kaveriporukatkin voivat tulla mittelemään paremmuuttaan oikealle kisa-areenalle.

Painonheitto on kaikille soveltuva urheilulaji, joka ei vaadi isoja taloudellisia investointeja eikä liikuntapaikkoja, painonheittoa voi harjoitella vaikka omalla kotipihalla.

Hyvät palkinnot

Health Lab-sarja alkoi 11. toukokuuta Lahdesta, Radiomäen kentällä. Sen jälkeen kiertue siirtyi 19.5 Seinäjoelle, jossa käytiin myös Viro-maaottelun katsastuskisat. Seuraavan kerran kilpaillaan lauantaina 25.5. Tampereella ja heti seuraavana päivänä Tuurissa. Kesäkuun alussa kilpaillaan ensin 8.6. Kauhajoella ja seuraavana päivänä 9.6. Tyrnävällä.

Kuuden alkukilpailun jälkeen lasketaan yhteen kunkin heittäjän kahden parhaan kilpailun pisteet. Iisalmen finaalista saa normaalipisteiden lisäksi vielä bonuspisteitä ja kun kahden alkukesän kilpailun ja Iisalmen kisat pisteet lasketaan yhteen, on eniten pisteitä kerännyt sarjan voittaja.

Health Lab-sarjassa jaetaan myös tänä vuonna rahapalkinnot, joista pääsevät osalliseksi miesten ja naisten 10 parasta. Yhteispisteiden voittaja saa 500 euroa, kakkonen 450 euroa ja kolmas 400 euroa. Vielä kymmeneskin saa 50 euroa. - Kisasarjassa on jaossa siis yhteensä 5500 euroa, muistuttaa Räty. Lisäksi jokaisella paikkakunnalla on jaossa tuotepalkintoja myös lajia kokeileville.

Kilpailuun voi ilmoittautua ennakkoon maksamalla koko kauden kisat käsittävän osallistumismaksun 50 euroa SERP oy:n tilille FI28 15443000 0492 67. Viestikenttään kirjoitetaan kilpailijan nimi, ikä, seura ja puhelinnumero ja niiden alkukilpailujen päivämäärät, joihin aikoo osallistua. Yhdellä ilmoittautumiskerralla pääsee halutessaan kilpailemaan kaikissa Health Lab osakilpailuissa.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000