EN
SE
Tarjoukset
Shopping hours
Feedback
Contacts
Offers
Events
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Suosittu Miljoona Koira on ollut jo vuosien ajan Suomen suurimpien kaikkien rotujen näyttelyjen joukossa. Tänä vuonna neljättätoista kertaa järjestettävä näyttely kerää 8.-9.6.2019 Kyläkaupan hiekkakentälle valtavan määrän koiria taustajoukkoineen, kymmeniä koiratarvikemyyjiä ja tietenkin runsaslukuisen yleisön. Miljoona Koira 2019 tarjoaa tuttuun tapaan mielenkiintoista katseltavaa ja seurattavaa koko perheelle. Näyttelyn järjestää Etelä-Pohjanmaan Kennelpiiri yhteistyössä Kyläkaupan kanssa.

Huikea määrä osallistujia

Palkintotuomareina toimivat ammattitaitoiset kotimaiset tuomarit arvostelevat Kyläkaupan hiekkakentällä näyttelykehissä kahden päivän aikana noin 2000 koiraa ja yli 200 eri koirarotua.

Arvostelut alkavat kumpanakin päivänä klo 9. Lauantaina 8.6. arvostellaan FCI:n roturyhmät 2, 4, 6, 9 ja 10 eli pinserit, snautserit, molossityyppiset ja sveitsinpaimenkoirat, mäyräkoirat, ajavat ja jäljestävät koirat, seurakoirat ja kääpiökoirat sekä vinttikoirat. Sunnuntaina arvosteluvuorossa ovat roturyhmät 1, 3, 5, 7 ja 8 eli lammas- ja karjakoirat, terrierit, pystykorvat ja alkukantaiset koirat, kanakoirat sekä noutajat, ylösajavat koirat ja vesikoirat. Näyttelyssä arvostellaan myös pennut ja lauantaina käydään junior handler -kilpailu.

Alle 13-vuotiaat ilmaiseksi

Näyttelyalue on erinomaisella paikalla Ruokapuodin kultaista linnajulkisivua vastapäätä, joen toisella puolella. Tapahtumaan saapuvilla on käytössään Kyläkaupan laajat paikoitusalueet aivan näyttelyalueen läheisyydessä ja kulku näyttelyalueelle tapahtuu joen yli kulkevan sillan kautta. Tilava hiekkakenttä antaa yleisölle hyvät mahdollisuudet tutustua erilaisiin koirarotuihin ja näyttelyiden maailmaan lähietäisyydeltä.

- Sekä järjestäjien että näyttelyyn osallistuvien kannalta Kyläkauppa tarjoaa upeat puitteet, kaikki tarvittava on aivan käden ulottuvilla, Etelä-Pohjanmaan Kennelpiirin Sari Ylipelkonen kiittelee. Majoittumista helpottaa aivan lähietäisyydellä oleva karavaanarialue Onnela ja ostoksille Kyläkauppaan pääsee helposti. -Ostosten ajaksi koirat voi jättää näyttelyalueelle osaavien dogsittereiden hoiviin, kertoo Sari. Näyttelypäivien aikana nälkäkään ei varmasti yllätä, sillä Kyläkaupan monipuolinen ravintolamaailma tarjoaa mieluisia vaihtoehtoja koko perheen herkutteluun.

Liput näyttelyyn maksavat 5 €. Alle 13-vuotiaat pääsevät näyttelyalueelle sisään ilmaiseksi. Näyttelyluetteloa, jossa ovat kaikkien esille asetettujen koirien tiedot roduittain, tiedot yhteistyökumppaneista sekä koira-aiheisia tarjouksia, voi ostaa näyttelyalueelta 5 € kappalehintaan.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000