EN
SE
Tarjoukset
Shopping hours
Feedback
Contacts
Offers
Events
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkaupalla on jälleen tarjottavana jotain uutta shoppailijoille. Tavarapuodin Koti-osaston yhteyteen on rakennettu Iittalan ja Arabian Pop-up osasto, joka palvelee asiakkaita kesäsesongin ajan. Se on oikea kotimaisten laatutuotteiden ystävien unelmakohde, josta voi hankkia edulliseen hintaan täydennystä omiin kokoelmiin, käytännöllistä ja ajatonta tyyliä arkeen tai vaikka laadukkaat lahjat kesän juhliin. -Meillä on hyvä valikoima Iittalan ja Arabian tuotesarjoja niin arki- kuin juhlakäyttöön ja Pop-upin tuotteet ovat tervetullut lisä jo ennestään laajaan tarjontaan, kertoo Kyläkaupan sisäänostaja Merja Kurunmäki.

Pop-upissa on myynnissä Iittalalta ja Arabialta mm. erikoiseriä tuotteista, joita Kyläkaupassa ei normaalisti välttämättä ole saatavilla. Pop-upin valikoima päivittyy koko ajan ja tuotteet vaihtuvat erien loppuessa ja uusien tulon myötä, joten luvassa on runsaasti löytämisen iloa ja kiinnostavia ostoksia koko kesäksi.

Iittalan ja Arabian laatutuotteet ovat vuodesta toiseen juhlapöytien suosikkeja ja toivottuja lahjoja kevään ja kesän juhliin. -Nykyään, kun kestävä kehitys on yksi tärkeimmistä trendeistä ja näihin asioihin on alettu kiinnittää huomiota, asiakkaat ostavat mielellään laatua myös arkiseen käyttöön, Merja lisää. -Iittalan ja Arabian astiastoja on myös helppo kerätä, osia saa yksitellenkin ja suhteellisen pienellä rahalla – ei ole pakko ostaa kuuden hengen astiastoa kerralla. Pop-up osastolla kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa, sillä sieltä voi tehdä hyviä löytöjä edulliseen hintaan, Merja vinkkaa.

Uudistuksia kesäksi

Fiskarsin, Iittalan ja Arabian osuudet Kyläkaupan KOTI-osastolla uudistettiin kevään aikana kokonaan ja nyt ne siis saivat jatkokseen Pop-up-osaston. Kesän kynnyksellä koko KOTI-osasto on saanut uutta ilmettä erilaisten uudistustöiden ansiosta. Asiakkailta tulleita toiveita kuunnellen tuotteiden järjestystä on selkeytetty ja käytäviä sekä asiakaskiertoa hieman muutettu. -Työt valmistuvat sopivasti ennen kesäsesongin alkua, joten kesälomalaiset pääsevät ostoksille uudistetulle osastolle.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000