EN
SE
Tarjoukset
Shopping hours
Feedback
Contacts
Offers
Events
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Juhannuksena suomalaisilla on tiedossa pitkät vapaat ja se onkin erittäin hyvä ajankohta suunnata Tuuriin, jossa koko perheelle riittää nähtävää ja tekemistä. Varsinkin sateisen sään yllättäessä paras tapa viettää keskikesän juhlaa on shoppailla Kyläkaupassa, jossa kaikki ostokset voi tehdä saman katon alla.  Kyläkauppa palvelee juhannusaatosta alkaen joka päivä kello 9-23, joten ostosaikaa on runsaasti.

Juhannuksena myös hartaasti odotettu Miljoona Tivoli avaa ovensa ja kieputtaa tivolikävijöitä perjantaista 21.6.2019 alkaen joka päivä kello 12-18. Alle 13-vuotiaat kieppuvat siellä joka päivä tänä kesänä ilmaiseksi.

Juhannusviikolla Kyläkaupalla on jo vuosia tehty juhannusvihtoja. Tänäkin vuonna rengit jakavat perinnetietoa ja opastavat tekemään perinteisiä saunavihtoja keskiviikkona ja torstaina 19.-20.6.2019 klo 11-17 Ruokapuodin edustalla. Sateen sattuessa juhannusvihtoja tehdään Ruokapuodin aulassa. 

Juhannustanssit

Tanssit kuuluvat tietenkin juhannuksen perinteisiin. Kyläkaupalla pääsee laittamaan jalalla koreasti juhannustanssien merkeissä juhannuspäivänä, lauantaina 22.6.2019 klo 14 – 16, jolloin Tavarapuodin Keskustorilla tanssin tahdeista vastaa iskelmälavojen kestosuosikki TT Purontaka & Tähtitaivas. Kyläkaupan juhannustansseihin on ilmainen sisäänpääsy. Tanssit tarjoaa Orcla Care Oy, jonka tunnetuimpia tuotemerkkejä Suomessa ovat Erittäin Hieno Suomalainen shampoo, L300, Salvequick, Savett, Bliw, Jordan, Family Fresh, P20, Lumme, Pata Pata ja WC-kukka.

Kesäkirppis myös juhannuslauantaina

Kyläkaupan Kesäkirppiksellä pääsee tekemään hyviä löytöjä myös juhannuslauantaina 22.6.2019 kello 11 alkaen. Myyjät voivat tulla paikalle aamulla klo 10-11. Klo 11 jälkeen kirppisalueelle ajo turvallisuussyistä vain järjestäjän erityisluvalla. Kesäkirppis palvelee Toivontiellä, Pihamyymälän viereisellä Kyläkaupan hiekkakentällä lauantaisin koko kesän ajan, aina 3.8.2019 saakka. Kesäkirppiksen tarkemmat ohjeet myyjille ovat luettavissa täällä.

Kyläkaupan Kesäjunan kyydissä on kesän makua

Tuurin kauppakylän asiakkaat ovat saaneet nauttia jo useampana kesänä Tuurin omasta Kesäjunasta ja näin on myös tänä kesänä. Ilmaisista elämysajeluista Kesäjunan kyydissä saadaan nautiskella aina 11.8.2019 asti.

Kesäjunan reitti kiertää Tavarapuodin punaisen sisäänkäynnin edestä, OnnenKengän juurelta,  Ruokapuodin eteen. Sieltä karavaanarialue Onnelan kautta Miljoona Tivoliin ja siitä Kyläkaupan sinisen sisäänkäynnin kautta takaisin OnnenKengän luo. Jokaiselta pysäkiltä voi nousta kesäjunan kyytiin, mikäli tilaa on. Juna kulkee Kyläkaupan alueella joka päivä klo 12 – 14 ja 15 – 18.30. Lähdöt ovat Tavarapuodin edestä aina tasalta ja puolelta.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000