EN
SE
Tarjoukset
Shopping hours
Feedback
Contacts
Offers
Events
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Jos olet tosipelaaja, jonkin elokuvan tai TV-sarjan hard core-fani tai etsit vaikkapa lahjaa sellaiselle, Kyläkaupan viihde-elektroniikkaosasto on varsinainen aarreaitta. Osaston palvelutiskin läheisyydessä on myynnissä yli 1300 tuotteen valikoima hauskoja ja hyödyllisiäkin peli-, elokuva-, TV-sarja- ja bändiaiheisia oheistuotteita – voidaan siis varmasti sanoa, että Kyläkaupassa on Suomen suurin valikoima merchandise-tuotteita.

Myymälätasoinen valikoima elää koko ajan

Fanituotteiden valikoima Kyläkaupassa on täysin erikoismyymälätasoinen ja mikä parasta, se elää koko ajan. Uusia kuormia saapuu viikoittain, hyllyt ovat täynnä houkuttelevia herkkuja tosifaneille ja osa vakioasiakkaista käykin säännöllisin väliajoin tarkistamassa, mitä uutuuksia myyntiin on tullut. Joukossa on myös harvinaisuuksia, joita ei välttämättä muualta Suomesta saa.

Valittavana on paljon kaikkea kivaa, joka on aivan pakko saada itselle, esimerkiksi erilaisia mukeja ja muita astioita, lautapelejä, avaimenperiä, ovimattoja, leluja, pussilakanoita, huppareita ja t-paitoja sekä hyvä valikoima Funko Pop -keräilyfiguureja, jotka ovat viimeisen kolmen vuoden aikana nousseet maailman suosituimmaksi keräilytuotteeksi yli kymmenellä miljoonalla myydyllä tuotteella.

Myynnissä on fanituotteita niin nostalgisista takavuosien peleistä kuin uudemmistakin suosikeista sekä eri bändien oheistuotteita. Game of Thronesin, Star Warsien ja Harry Potter -elokuvasarjan ystävät menevät varmasti pyörälle päästään tällä osastolla. Edustettuna ovat myös esimerkiksi Lord of the Rings sekä DC Comicsin ja Marvelin supersankarit. Pelimaailmasta esillä on kaikkea mahdollista Zeldasta Super Marioon ja Assasin’s Creediin sekä tietenkin Nintendo, Playstation, Pokémon, Fallout, World of Warcraft, Pac-Man, Fortnite ja monet muut suosikkipelit.

Fanituotteet helposti kaikkien saatavilla

Fanituotteiden maailma on muuttunut ja sen myötä supersankarit, pahikset ja maagiset hahmot ovat siirtyneet peleistä ja valkokankaalta kaikkien saataville. Oletpa sitten pimeän puolen kannattaja tai jedien fani, soditpa Lannisterien puolella tai fanitat Targaryenin sukua, haluat taistella Voldemortia vastaan tai puolustaa universumia Avengersien joukossa, seikkailla Deadpoolin, Batmanin ja Hämiksen kanssa tai hypellä tasoilla Marion ja Luigin mukana, pääset toteuttamaan toiveesi Kyläkaupassa. Täydelliset lahjat ja juuri sinulle sopivat fanituotteet ovat aivan käden ulottuvilla – ongelmaksi saattaa muodostua vain valinnan vaikeus, sillä osasto on täynnä ihania löytöjä.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000