EN
SE
Tarjoukset
Shopping hours
Feedback
Contacts
Offers
Events
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkaupan Miljoona Rockissa sunnuntaina 4.8.2019 lavalle nousevat pääesiintyjinä legendaariset ja ikinuoret Popeda ja Eppu Normaali. Niiden lisäksi bilemeininkiä on luomassa Petri Nygård ja ysärihenkeen fiilistellään DJ Oku Luukkaisen tahdissa. Kotimaisten suosikkien vetovoimaan luottavan Miljoona Rockin tavoitteena on saada aikaan Suomen suurin sunnuntaitapahtuma.

Suomirockin takuulaatua - Popeda

Popeda on kivijalasta kurkihirteen Suomi-rockin takuulaatua. Vuodesta 1977 lähtien bändi on tahkonnut hittejä hitin perään: sen repertuaariin kuuluvat muun muassa Sukset, Kakskytä senttiä, Rokkikone, Tahdotko mut tosiaan, Mää ja Tapparan mies, Kersantti Karoliina sekä tietenkin Kuuma kesä. Vakiokokoonpanoa on laajennettu tänä kesänä Karhukoplamaisella, loistavalla puhallinsektiolla, joka maustaa näiden manselaisten iskusävelmät tärähtäviin sfääreihin. Puhallinsektiolla vahvistetusta Popedasta saadaan nauttia myös Miljoona Rockissa.

Harvinaista herkkua

Suomen suosituimpiin rockyhtyeisiin kuuluva Eppu Normaali on ihastuttanut suomalaisia jo yli 40 vuoden ajan. Jääräpäisesti itseltään näyttävä ja kuulostava yhtye on tehnyt jo nyt historiaan jälkensä jättävän uran, eikä loppua taipaleelle näy. Yhtye on julkaissut yhteensä 15 studioalbumia ja myynyt yli 1,5 miljoonaa levyä. 80-luvun hurjan työtahdin jälkeen yhtye on rajoittanut tekemisiään ja esiintyy harvakseltaan. Nyt bändi on siis mahdollista nähdä Miljoona Rockissa, illan viimeisenä esiintyjänä.

Tarttuvaa menoa ysärihittien tahtiin

Viikoittain yli 200 000 kuulijaa keräävä Retroperjantai on Suomen suosituimpia radio-ohjelmia ja on levinnyt radiosta esiintymislavoille, kun Oku Luukkainen on vienyt ysärisettinsä myös DJ-keikoille. Luukkainen on kiertänyt ahkerasti ympäri Suomea ja alan suurimpia festareita ja saapuu nyt suositun shownsa kanssa myös Tuuriin. Luvassa on tarttuvaa menoa, Eurodancen suurimmat hitit sekä parhaat retrohitit 90-luvulta ja vähän sen ulkopuoleltakin.

Petri Nygård palaa Tuuriin

Kohauttavasta esiintymistyylistään ja mustasta huumoristaan tunnettu Petri Nygård nousi kansan tietoisuuteen 2000-luvun alussa. Ensimmäinen levy myi kultaa ja Petri voitti Emma-palkinnon Vuoden ilmiöstä. Sittemmin Nygård on julkaissut lukemattoman määrän kultaa ja platinaa myyneitä klassikkohittejä, hänellä on yli 30 miljoonaa katselukertaa YouTubessa, 150 000 fania Facebookissa, lisäksi hän on ollut kahdesti vuoden Googlatuin julkkis Suomessa. – Petri kuuluu niihin artisteihin, joista olen todella pitänyt viimeisen 10 vuoden aikana. Siksi on hienoa, että hän tulee jälleen Tuuriin, kertoo tänäkin vuonna artistivalinnoista henkilökohtaisesti vastannut kyläkauppias Vesa Keskinen.

Tulossa upea juhlavuoden tapahtuma

Tulevan tapahtuman muotoa on mietitty ja rakennettu huolella. Harkinnassa oli myös useita ulkomaisia artisteja, mutta kotimaisiin nimiin päädyttiin muun muassa siksi, että Vesa Keskinen luottaa kotimaisuuden vetovoimaan. -Kyläkauppa juhlistaa tänä vuonna viidettäkymmenettä toimintavuottaan samalla paikalla, joten on enemmän kuin sopivaa viettää juhlavuotta nimenomaan kotimaisten artistien tahtiin, hän perustelee. Kyläkauppias lupailee, että elokuussa nähdään upea tapahtuma, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000