EN
SE
Tarjoukset
Shopping hours
Feedback
Contacts
Offers
Events
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kesä tuo matkailijavirrat Tuuriin ja heidän ilokseen Kyläkauppa on jälleen järjestänyt monenlaista toimintaa. Samalla päästään juhlistamaan Kyläkaupan viittäkymmentä toimintavuotta samalla paikalla. Juhlavuoden heinäkuu käynnistyy heti vauhdilla, sillä Kyläkaupalla vietetään perinteistä OnnenViikkoa 4.-13.7.2019 hurjien tarjousten ja tapahtumien merkeissä.

Jonglööri Aki Haikonen viihdyttää

Kyläkaupalla on OnnenViikolta alkaen luvassa useampaan otteeseen vähän erilaista viihdettä, sillä jonglööri Aki Haikonen esiintyy Kyläkaupan tiloissa. Ähtäristä kotoisin oleva Aki opiskelee tanssi- ja sirkuskorkeakoulussa Tukholmassa, pääaineenaan jongleeraus. Hän käyttää välineinä niin palloja, keiloja kuin renkaitakin. Nuoresta iästään huolimatta Aki on ehtinyt esiintyä jo ympäri Eurooppaa. Akin jongleerausta voi ihastella tänään torstaina 4.7. Kyläkaupan sisätiloissa, sunnuntaina 14.7. karavaanarialue Onnelassa, sekä torstaina 18.7. ja keskiviikkona 24.7. jälleen Kyläkaupassa sisällä.

Kesäkirppis palvelee lauantaina

Kyläkaupan Kesäkirppiksellä pääsee tekemään hyviä löytöjä lauantaina 6.7.2019 kello 11 alkaen. Kesäkirppis palvelee Toivontiellä, Pihamyymälän viereisellä Kyläkaupan hiekkakentällä lauantaisin koko kesän ajan, aina 3.8.2019 saakka. Kesäkirppiksen tarkemmat ohjeet myyjille ovat luettavissa tuuri.fi-sivuilla.

Kyläkaupan Kesäjunan kyydissä on kesän makua

Tuurin kauppakylän asiakkaat ovat saaneet nauttia jo useampana kesänä Tuurin omasta Kesäjunasta ja näin on myös tänä kesänä. Ilmaisista elämysajeluista Kesäjunan kyydissä saadaan nautiskella aina 11.8.2019 asti.

Kesäjunan reitti kiertää Tavarapuodin punaisen sisäänkäynnin edestä, OnnenKengän juurelta, Ruokapuodin eteen. Sieltä karavaanarialue Onnelan kautta Miljoona Tivoliin ja siitä Kyläkaupan sinisen sisäänkäynnin kautta takaisin OnnenKengän luo. Jokaiselta pysäkiltä voi nousta kesäjunan kyytiin, mikäli tilaa on. Juna kulkee Kyläkaupan alueella joka päivä klo 12 – 14 ja 15 – 18.30. Lähdöt ovat Tavarapuodin edestä aina tasalta ja puolelta.

Trubaduurit tuovat tunnelmaa kesälauantaisin

Kyläkaupan Pizza Buffetin terassi toimii heinäkuun aikana musiikin keskipisteenä, sillä jokaisena heinäkuun lauantaina sen estradille nousee musiikin ammattilainen virittämään tunnelmaa kesäiltoihin. Terassikauden avaa trubaduuri Markus Pätsi lauantaina 6.7.2019. Kokenut muusikko ja täyspäiväinen musiikin ammattilainen viihdyttää asiakkaita kello 18 alkaen terassilla Kyläkaupan keltaisen linnajulkisivun puolella. Seuraavina lauantaina esiintymisvuorossa ovat Teppo Tuomisto (13.7.), Annika Nord (20.7.) ja Jamo Niemi (27.7.).

Kyläkaupan suuri maalaustapahtuma

Kuvataiteen päivänä, keskiviikkona 10.7. kello 10-15 Vesa’s Cafen kabinetissa järjestetään Kyläkaupan suuri maalaustapahtuma, jonka tavoitteena on jakaa taiteen tekemisen iloa. Tapahtumassa jokainen voi maalata, piirtää tai osallistua yhteistaideteoksen tekoon. Kyläkaupan maalaustapahtuma on kaikille avoin ja siihen voi ottaa osaa yksin, yhdessä tai ryhmässä. Paikalla on asiantuntevaa opastusta ja maalaustarvikkeet käytössä ilmaiseksi. Voit myös tuoda omat maalausvälineet mukanasi.

Suomen Kuvataiteen päivää on vietetty vuodesta 2004 lähtien heinäkuun 10. päivänä. Päivä on Helene Schjerfbeckin syntymäpäivä. Kyläkaupan suuri maalaustapahtuma on osa valtakunnallista Suomen Akvarellitaiteen yhdistys ry:n organisoimaa tapahtumaa. Lisätietoja www.maalaustapahtuma.fi.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000