EN
SE
Tarjoukset
Shopping hours
Feedback
Contacts
Offers
Events
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Heirol ja huippukokki Henri Alén kokkaavat helppoa kesäruokaa Kyläkaupan KOTI-osaston esittelykeittiössä lauantaina 27.7.2019. Henri kertoo parhaat vinkkinsä kesän kokkailuihin tasatunnein kello 11-16. Oletpa jo kokeneempi ruoanlaittaja tai aloitteleva kotikokki, Henrin neuvoista on kaikille varmasti hyötyä. 

Intohimosta ruokaan

Henri Alén on intohimoisesti ruokaan suhtautuva huippukokki ja ravintoloitsija, joka luotsaa useita helsinkiläisiä huippuravintoloita. Henri suhtautuu kokkailuun rennosti ja hän on sanonut, että elää kokatakseen ja kokkaa elääkseen. Henri lähestyy ruoanlaittoa simppelisti tehden ruokaa parhaista raaka-aineista, parhailla keittiövälineillä ja kokkaamalla suorasukaisesti. Henri suosii puhtaita makuja, jotka on höystetty hyvällä meiningillä; yksinkertaisia, edullisia ja nopeita reseptejä.

Rakkaus helppoon, hyvään ja terveelliseen arkiruokaan yhdistää

Yhteistyö Heirolin ja Henrin välillä sai alkunsa, kun Henri tutustui Heirolin tuotteisiin Sokkokokki-ohjelman kuvauksissa. Ohjelmaa tehdessä Henri yllättyi tuotteiden kestävyydestä ja käytännöllisyydestä. Suurin yllätys oli, miten Steely Cerasafe -pannut kestivät ”rääkin” kuten kalliimmat ammattilaispannut. Henrin mielestä keittiön tärkein väline on kunnon paistinpannu. - Tylsistyneen veitsen voi aina teroittaa, mutta pannun on oltava hyvä tai ruoanlaitto ei onnistu, Henri kertoo.

-Meistä perhe ja hyvä ruoka ovat elämän perusta. Ruoanlaitto kotona on hauskaa ja helpompaa kuin usein ajatellaan. Se on myös paljon terveellisempää ja edullisempaakin kuin valmisruoka. Haluamme innostaa suomalaisia viettämään enemmän aikaa yhdessä keittiössä ja ruokapöydän äärellä, kertoo Heirolin toimitusjohtaja Rolf Moborg, neljän lapsen isä.

Lähes 30 vuotta keittiövälineitä suomalaisten ruokapöytiin

Heirol Oy on suomalainen perheyhtiö, jonka toiminta käynnistyi vuonna 1991 isän ja pojan, Heimo Lehtosen ja Rolf Moborgin, toimesta lähes 30 vuotta sitten. Pienessä littoislaisessa autotallissa päätettiin, että ihmiset ansaitsevat aidosti korkeatasoisia keittiötarvikkeita ja -välineitä. Tuo päätös osoittautui oikeaksi, sillä yrityksen huutoon vastattiin ja toiminta kasvoi vuosien edetessä. 28 vuotta perustamisensa jälkeen Heirol Oy on yksi Suomen johtavista keittiön pienvälineiden valmistuttajista.

Kaikkien vuosien jälkeen yrityksen mielipide on yhä sama: jokaisen keittiössä olevan välineen, astian ja työkalun on palveltava käyttäjäänsä tilanteessa kuin tilanteessa ja tehtävä ruoanlaitosta vaivatonta –mielellään jopa nautinnollista. Heirol ei tee eroa koti- tai ammattilaisvälineistön välillä, vaan tarjoaa samaa huippulaatua kaikille. Heirolin toiminta-ajatus on alusta alkaen ollut tehdä laadukkaita, käytännöllisiä ja kauniita keittiövälineitä, jotka innostavat suomalaisia ruuanlaittoon. Yritys tekee yhteistyötä maailman johtavien valmistajien kanssa, jotta Heirol-tuotteille voitaisiin taata mahdollisimman korkea laatu.

Heirol-brändin alla on useita laadukkaita tuotemerkkejä. Tärkein tuoteryhmä on Steely-sarja, jossa on keittiövälineitä aina kattiloista kuorimaveitsiin. Steely-pienvälineitä on myyty Suomessa jo yli 5 miljoonaa kappaletta. Yrityksen uusia ylpeydenaiheita ovat laadukas patentoitu Heirol Steelsafe paistinpannusarja, sekä uudistettu kuluttajatestejä voittanut tuotesarja Cerasafe+. Paistoastiat jotka käyvät vaativillekin kokeille ja ruoanlaiton harrastajille.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000