EN
SE
Tarjoukset
Shopping hours
Feedback
Contacts
Offers
Events
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Ensi sunnuntaina 4.8.2019 Kyläkaupalla on tarjolla viihdettä koko päivän ajan. Kyläkaupan juhlavuoden kruunaava sunnuntaitapahtuma koostuu kello 12 alkavasta Miljoona Tivolista, kello 15 alkavista Miljoona Tivolin päättäjäisistä ja klo 18 starttaavasta Miljoona Rockista. Miljoona Tivolin viimeisen päivän kieputuksista saadaan nauttia aina kello 18 asti.

Sekä Miljoona Tivolin päättäjäiset että Miljoona Rock järjestetään samalla tapahtuma-alueella, Kyläkaupan Ruokapuodin puoleisella parkkipaikalla. Alueen pääportit ovat Väkkäräpakantien puolella, junanradan läheisyydessä. Tapahtumapäivänä alueella on liikenteenohjaus ja parkkialueina toimivat Kyläkaupan parkkialueet. Miljoona Rockin tapahtumainfo palvelee apua kaipaavia tapahtuma-alueen sisäänkäynnin yhteydessä kello 14 alkaen. Infossa toimii myös löytötavarapiste.

Lippuja myynnissä myös portilla

Miljoona Tivolin päättäjäisten jälkeen tapahtuma-alue tyhjennetään ja portit avataan uudelleen kello 17 Miljoona Rockia varten. Alue suljetaan yöllä klo 01.30 tapahtuman päättyessä.

Miljoona Rockin lavalle ensimmäisenä nousee DJ Oku Luukkainen kello 18. Hänen jälkeensä nähdään Petri Nygård sekä pääesiintyjinä legendaariset Popeda ja Eppu Normaali. Bändien arvioidut esiintymisajat ovat luettavissa täältä.

Lippu Miljoona Rockiin maksaa 50 euroa ja niitä on myynnissä 4.8.2019 kello 12 saakka Kyläkaupan Infossa ja sen jälkeen liput voi ostaa tapahtuman portilta.

Tapahtumassa 18 vuoden ikäraja

Illan Miljoona Rock-tapahtuman ikäraja on 18 vuotta eli tapahtuma-alueelle pääsevät vain täysi-ikäiset henkilöt. Varaudu siis todistamaan ikäsi sisäänpääsyn yhteydessä. Tapahtuma-alueen portilla kaikille suoritetaan myös turvatarkastus.

Alueen sisäänkäynnin yhteydessä on maksullinen narikka. Ylimääräiset tavarat, esimerkiksi isot reput ja laukut, suositellaan jätettäväksi kotiin turvatarkastuksen sujuvuuden varmistamiseksi - pienemmät reput ovat alueella sallittuja. Ylimääräisiä tavaroita voi tarvittaessa jättää narikkaan säilytykseen tapahtuman ajaksi. Myös narikkaan jätetyt tavarat tarkastetaan turvallisuussyistä.

Maksuvälineenä käteisen lisäksi käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit. Häiriöiden varalta ja asioinnin nopeuttamiseksi kannattaa kuitenkin varata käteistä mukaan. Lähimmät pankkiautomaatit ovat Kyläkaupan Tavarapuodin Kauppakadulla sekä Nahkapaikan ulkoseinässä.

Miljoona Rockissa nälkä ei pääse yllättämään. Tapahtuman ruokatarjoilusta vastaava Limetti Catering tuo paikalle omat pikaruokapisteensä: ahkerasti festareita kiertävän suositun Pose-G:n, joka tarjoaa maittavaa Välimeren ruokaa sekä Mikon makkarabaarin. Omien eväiden ja juomien tuominen alueelle on kiellettyä.

Miljoona Rockiin pääsee helposti kauempaakin

Kyläkaupalle pääsee myös julkisilla liikennevälineillä. Junapysäkki sijaitsee ihan tapahtuma-alueen vieressä eli junalla pääsee käytännössä suoraan tapahtuman portille. Lisäksi MatkaPeuran Miljoona Rock-bussit tuovat juhlijoita Tuuriin Ähtäristä, Kauhavalta ja Seinäjoelta sekä Peräseinäjoen että Kuortaneen kautta. Miljoona Rock-bussien aikataulut ja hinnat voi tarkistaa täältä.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000