EN
SE
Tarjoukset
Shopping hours
Feedback
Contacts
Offers
Events
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Puiden, pensaiden ja perennojen astiataimia voi oikein hyvin istuttaa koko kesän ja syksyn ajan maan jäätymiseen saakka. -Itse asiassa astiataimien paras istutusaika on syksyllä. Ilma on kosteaa, mutta kuitenkin vielä riittävän lämmintä, kertoo Marika Rissa Kyläkaupan Pihamyymälästä. -Syyskesällä maa on kosteampaa kuin keväällä eivätkä auringon paahde ja kuumuus rasita kasveja. Taimia ei haittaa, vaikka maa olisikin kosteaa tai vettä sataisi, päinvastoin. Syksyllä istutetut kasvit ovat heti keväällä valmiina lähtemään nopeaan kasvuun. Astiataimet ovat valmiiksi juurtuneet kasvualustaansa ja jatkavat kasvuaan häiriintymättä istutuksen jälkeen.

Tuuheista ja kasvussa olevista astiataimista saadaan pihaan myös nopeasti näyttäviä kasviryhmiä. Ne ovat kesän uutta, rehevää satoa ja valmiiksi jo näyttävän näköisiä. Astiataimet ovat ostohetkellä täydessä kasvussa, joten niiden ulkonäöstä saa helposti oikean kuvan. Se helpottaa pihan suunnittelua ja antaa varmuutta kasvivalintoihin. -Niistä kokematonkin puutarhuri löytää mieleisensä kasvit, toteaa Marika. -Taimiostosten yhteydessä kannattaa myös hankkia Pihamyymälästä kaikki tarvittava sadonkorjuuseen, marjastamiseen ja säilöntään, hän vinkkaa. – Näin elokuun puolivälissä marjasatoa on saatavilla sekä puutarhassa että luonnossa, joten varusteet kannattaa viimeistään nyt katsoa kuntoon.

Taimet edullisesti Puutarha Tahvosten taimirekasta

Kuluvalla viikolla vietetään Kotimaiset Kasvikset ry:n kansallista taimiviikkoa. Sen kunniaksi Kyläkaupan pitkäaikainen yhteistyökumppani Puutarha Tahvoset ajaa täysperävaunurekan täynnä taimia Pihamyymälän pihaan perjantaiksi ja lauantaiksi 16.-17.8.2019. Rekasta päin myydään syysistutettavia taimia ja paikalla on myös Susanna Nikki Puutarha Tahvosilta opastamassa istutuksessa ja auttamassa lajikevalinnoissa. Susanna kertoo syysistuttamisen eduista ja antaa hyviä vinkkejä kotipuutarhureille.

Rekassa on myynnissä muun muassa angervoja, aronioita, hortensioita, hanhikkeja, vadelmapensaita, hedelmäpuita ja koristepuita. Myyntiin valitut 17 lajiketta ovat puutarhan kestäviä peruslajikkeita. -Hinnat rekkamyynnissä ovat todella edulliset, keskimäärin taimien hinnat ovat tapahtuman ajan 50 %, jopa 70 % halvempia kuin Kyläkaupan normaalistikin edulliset hinnat, kertoo Marika Rissa. -Laadusta emme kuitenkaan tingi, tapahtumassa myytävät taimet ovat kesän uutta astiataimisatoa.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000