EN
SE
Tarjoukset
Shopping hours
Feedback
Contacts
Offers
Events
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Koulujen ja opiskelujen alkaessa tietokoneen osto tulee ajankohtaiseksi monessa kodissa, sillä nykyään opiskelussa oma tietokone on käytännössä välttämätön. Eri opiskeluasteiden ja -alojen vaatimukset koneelle eroavat hieman toisistaan. Konetta hankkiessa kannattaakin ensisijaisesti miettiä, miten se tukee parhaiten omaa opiskelua ja onko pöytäkone järkevämpi vaihtoehto kuin kannettava.

Näytön koolla on suuri merkitys kannettavaa valittaessa, sillä koneen on mahduttava helposti reppuun tai laukkuun, mutta oltava silti riittävän suuri monipuoliseen työskentelyyn. Suositeltavaa on myös valita kannettava, joka on valmistajan puolesta ennalta testattu yhteensopivaksi tarvittavien järjestelmien, esimerkiksi ylioppilaskirjoituksissa käytettävän Abitin kanssa. Lisäksi konetta hankkiessa kannattaa kiinnittää huomiota opintoja helpottaviin ominaisuuksiin, kuten pitkään akunkestoon, keveyteen, kestävyyteen sekä suorituskykyyn.

Jos juuri sen itselle sopivan tietokoneen valintaan kaipaa tukea, viihde-elektroniikan osastolla on asiakaspalvelutehtävissä monta asiantuntevaa tietotekniikka- ja peliharrastajaa, jotka auttavat mielellään, hankitpa konetta sitten opiskeluja, työkäyttöä, pelaamista tai normaalia kotikäyttöä varten.

Ammattitaidolla kasatut konepaketit

Kyläkaupan oma tietokonepakettituotanto ja huolto ovat toimineet yli kaksikymmentä vuotta. Kyläkaupalta myydään vuositasolla useita satoja konepaketteja ja huollossa pystytään ratkaisemaan käytännössä mikä tahansa ongelma, joka tietokoneiden kanssa saattaa tulla vastaan. Huollon sekä uusien konepakettien lisäksi Kyläkaupalla myydään ja räätälöidään käytettyjä koneita sekä tehdään läppäreille käyttövalmiiksi asennuksia.

Koneiden kasaamisesta ja huollosta Kyläkaupalla vastaa Erno Sippola ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Tietokonepaketit kasataan erittäin laadukkaista osista Kyläkaupan omissa tiloissa. Tämä mahdollistaa erittäin kilpailukykyisen, edullisen hintatason. Kyläkaupalla koottuja koneita pystyy myös päivittämään. -Tällä hetkellä valikoimassa on yhdeksän erilaista konepakettivaihtoehtoa valmiina, kertoo Erno. Valittavana on konepaketteja niin toimistokäyttöön ja nettisurffailuun kuin erittäin vaativaan pelikäyttöön ja videoeditointiinkin. -Lisäksi kasaamme myös räätälöityjä paketteja asiakkaan toiveen mukaan. Valmiiden konepakettien hinnasto on luettavissa Kyläkaupan nettisivuilla, räätälöityjen koneiden hinta määräytyy käytettyjen komponenttien mukaan.

Käytössä on kattava komponenttivalikoima ja hyllyssä on valmiina kaikki koneen kasaamiseen tarvittava. -Käytämme mahdollisimman laadukkaita ja pitkäikäisiä komponentteja, sanoo Erno. – Pyrimme pysymään koneissa tiukasti ajan hermolla. Uusissa koneissa käytämme aina uusimpia komponentteja, hän lisää. – Tällä hetkellä suosittuja ovat koneiden RGB-valot. Koneisiin halutaan RGB-cooleri ja ledinauhat ja kyljet pitää olla lämpölasia. Suosittuja ovat myös Ryzen 3000 prosessorit, joiden menekki on ylittänyt saatavuuden. Se kilpailee teho/hinta-suhteessa täysin Intelin Core 9000-sarjan kanssa, kehuu Erno. Koneita voi ostaa myös ilman käyttöjärjestelmää, jolloin paketin hinta luonnollisesti laskee. – Asennamme myös Linux Ubuntu -käyttöjärjestelmiä, Erno kertoo. Kaikilla Kyläkaupalla kasatuilla tietokoneilla on 2 vuoden takuu. Koneisiin on saatavissa myös Blu-ray asemia, WLAN-kortteja ja kiintolevyjä.

Nopea ja edullinen huolto

Koneiden huollattaminen Kyläkaupalla on helppoa. Asiakas tuo huollettavan koneen viihde-elektroniikkaosaston palvelupisteelle, jossa asiakaspalvelija tarkastaa koneen ja toimittaa sen eteenpäin huollon puolelle. Jos huollon tarve mietityttää, osastolle voi ottaa ennakkoon yhteyttä soittamalla tai sähköpostitse.

Kyläkaupalla on varastossa laaja valikoima perusvaraosia, varsinkin pöytäkoneisiin, mikä mahdollistaa nopean huollon. Normaali huoltoaika on noin 1-3 arkipäivää. - Huollamme myös muualta ostetut pöytäkoneet ja läppärit, kertoo Erno Sippola. Yleisimpiä tällä hetkellä koneille suoritettavia toimenpiteitä ovat muistin lisäys sekä SSD-levyjen ja käyttöjärjestelmien asennukset. Kaikkien huoltoon tulevien koneiden coolerit putsataan automaattisesti, jotta jäähdytys toimisi hyvin myös tulevaisuudessa. Huollettaviin koneisiin asennetaan kaikki päivitykset ja tarkistetaan muutenkin, että kone- ja ohjelmistopuoli ovat kunnossa.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000