EN
SE
Tarjoukset
Shopping hours
Feedback
Contacts
Offers
Events
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkaupan Brand Week on syksyn kovin kampanjaviikko

Kyläkauppa järjestää 12.-18.9.2019 jo kolmatta kertaa huikean kampanjaviikon, Brand Weekin. Sen pääosassa ovat Kyläkaupan laajoissa valikoimissa olevat isot brändit, ajankohtaiset merkit ja tuotteet. Luvassa on hyvien esiintyjien lisäksi kovia tarjouksia!

Elonkerjuu levynjulkaisukeikalla

Elonkerjuu esiintyy Kyläkaupan Keskustorilla Brand Week -lauantaina 14.9. kello 13 sekä 14.30 ja esiintymisten jälkeen he myös tapaavat faneja ja jakavat nimikirjoituksia. - Tervetuloa isolla joukolla kuuntelemaan ja kohtaamaan meitä paikan päälle, luvassa on tuttua Elonkerjuu- meininkiä, toivottaa koko yhtye.

Kyläkaupan keikka on samalla levynjulkaisukeikka, sillä Elonkerjuu julkaisee perjantaina 13.9. viiden vuoden jälkeen uuden odotetun levyn nimeltään XX ja juhlistaa samalla yhtyeen 20-vuotista elontietä lakeuksilta koko kansan suosikiksi. Tänä vuonna julkaistut singlet Elämäntuli ja Sydän edellä ovat muodostuneet radiohiteiksi.

Uusi single Sydän edellä on parhaillaan radiosoitossa ja kaksi vuotta mukana ollut uusi solisti Osku Ketola istuu bändiin loistavasti. Mukana kokoonpanossa ovat alkuperäisestä ryhmästä Simo Ralli, Antero Naali ja Lenni Paarma.

- Sydän edellä on sävelletty Koskenkorvan kylässä, minun oman tupani yläkerrassa. Tämä hetki - tässä ja juuri nyt - se on meidän elämä, meidän matka. Toiset meistä navigoivat matkaansa järjellä ja toiset taas tunteella. Viisaimmat ehkä molemmilla. Kun sydämensä tohtii avata muille, se voi täyttyä rakkaudella tai sinne voi lentää pieniä kiviä. Uskaltaa on silti pakko, solisti Osku Ketola kertoo uudesta levyltä lohkaistusta singlestä. -Ollaan levynteon ohessa kierretty tiiviisti ympäri Suomea ja koko orkesteri alkaa olla huikeessa vireessä.

Suositut suomalaiset tubestarat Tuurissa

Elonkerjuun esiintymisten ja nimmarien jaon jälkeen kello 15.30 Keskustorin lavan valtaavat sometähdet – supersuosittu Tuure Boelius, ihastuttava lifestyle vloggaaja ILONA sekä tubetapahtuman hostina toimiva huumorimimmi Karoliina Tuominen. Tapahtuma alkaa Karoliinan vetämällä haastattelulla sekä Tuuri Trivialla ja kello 16 jälkeen on luvassa parin tunnin mittainen meet & greet, jossa faneilla on mahdollisuus tavata tähdet kasvokkain, jutella ja ottaa yhteiskuvia. Meet & greet-osuuden kesto on noin kaksi tuntia.

Tuure Boelius on tubettaja, laulaja ja näyttelijä, joka tuli suurelle yleisölle tutuksi viimeistään Tanssii tähtien kanssa -televisiosarjasta. Tuure on työskennellyt näyttelijänä muun muassa Porin Teatterin näytelmissä Housut pois ja Sound of Music sekä Turun kaupunginteatterin Tom of Finland -musikaalissa. Hänen YouTube-kanavallaan on 156 000 tilaajaa ja hänen videoitaan katsotaan kuukaudessa yli miljoona kertaa.

Vloggaaja ILONA eli Ilona Ylikorpi perusti Youtube-kanavansa lokakuussa 2016 ja sillä on 128 000 seuraajaa. Hänen kanavallaan isossa osassa ovat muoti, kauneus, kasvisruoka, urheilu ja hyvinvointi.

Tapahtumaa juontava Karoliina Tuominen on tullut tunnetuksi parodioimalla Instagramissa tunnettujen suomalaisten somekuvia. Hänen kuvissaan ovat vierekkäin julkkiksen julkaisema kuva ja sen huumoriversio. Seuraajat tuntevat Karoliinan paitsi parodiakuvistaan, myös hillittömistä sketsivideoista Youtubessa.

tubettajat netti

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000