FI SV EN
Aukioloajat
Palaute
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

X

Notice: Undefined variable: image_html in /var/www/tuuri.fi/templates/tuuri2016/html/com_content/article/service.php on line 47

Kyläkaupan arvonnat

 

 MG 9591

Pandahuumaa! Osallistu Kyläkaupan Facebookissa pehmolelujen arvontaan! 

Arvonnan järjestää Kyläkauppa Veljekset Keskinen Oy, OnnenTie 7, 63610 Tuuri. Arvomme Kyläkaupan Facebook-sivustolla Pehmolelu -päivitystä kommentoineiden kesken kuvassa olevat pehmolelut. Arvomme kolme voittajaa 21.2.2018 arvonnan järjestäjän tiloissa. Palkinto tulee noutaa Kyläkaupalta. Kyläkaupan henkilökunta saa tykätä, kommentoida ja jakaa päivitystä, mutta he eivät voi osallistua arvontaan ja voittaa palkintoa. Arvonnan voittajiin otetaan yhteyttä Facebookin kautta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kolmen viikon sisällä arvonnasta, on arvonnan järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja. Arvontaan osallistumalla osanottajat myöntävät Kyläkaupalle oikeuden käyttää arvonnan voittajan nimeä eri viestintäkanavissa ilman eri suostumusta tai korvausta. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on arvonnan järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät sen säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Veljekset Keskinen Oy pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin. Facebookilla ole mitään tekemistä arvonnan kanssa.

 

UMK18SaaraAalto ystavanpaiva keskinen

Osallistu Kyläkaupan Facebookissa Schwarzkopf Gliss -arvontaan ja voita liput itsellesi ja kahdelle ystävällesi UMK18-tapahtumaan - näe Saara Aalto livenä! (arvonta alkaa Facebookissa 14.2.2018 klo 8.30). 

KILPAILUN SÄÄNNÖT: Järjestäjän tiedot: Henkel Finland Oy, Äyritie 12 A, 01510 Vantaa.

Kilpailuaika ja osallistuminen: Kilpailuun voi osallistua 19.2.2018 asti noudattamalla kilpailupostauksessa olevia ohjeita. Arvomme palkinnon Facebookissa osallistuneiden kesken 19.2.2018 klo 15.00. Voittaja ilmoitetaan www.tuuri.fi/arvonnat ja tässä kommenttikentässä 19.2.2018.

Palkinnot: Yksi 3 hengen lippupaketti UMK18-konserttiin 3.3.201818 Espoon Metro Arenalle. Voittajalle postitetaan liput ennen konserttia.

Kilpailun säännöistä ja niiden noudattamisesta: Osallistumalla kilpailuun sitoudut noudattamaan sääntöjä sekä järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin.

 

PÄÄTTYNEET ARVONNAT

Kiitos kaikille arvontoihin osallistuneille. Otamme voittajiin aina yhteyttä henkilökohtaisesti.

ahtarizoo kylakauppa keskinen tuuri fbarvonta

  • Hotelliyön ja liput Ähtäri Zoo:n voitti Mia H. Onneksi olkoon! (Arvonnan järjestää Kyläkauppa Veljekset Keskinen Oy, OnnenTie 7, 63610 Tuuri. Arvomme kaikkien Kyläkaupan Facebook-sivustolla Ähtäri Zoo -päivitystä kommentoineiden kesken yhdelle voittajalle yöpymisen Hotelli OnnenTähdessä ja liput Ähtäri Zoon Pandataloon. Palkinto on maksimissaan neljälle henkilölle ja se on käytettävä 31.5.2018 mennessä. Yöpyminen on kahden hengen Tähti Superior -huoneessa, johon on mahdollisuus saada lisäksi max. kaksi lisävuodetta. Arvomme voittajan 25.1.2018 arvonnan järjestäjän tiloissa. Kyläkaupan henkilökunta saa tykätä, kommentoida ja jakaa päivitystä, mutta he eivät voi osallistua arvontaan ja voittaa palkintoa. Arvonnan voittajiin otetaan yhteyttä Facebookin kautta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kolmen viikon sisällä arvonnasta, on arvonnan järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja. Arvontaan osallistumalla osanottajat myöntävät Kyläkaupalle oikeuden käyttää arvonnan voittajan nimeä eri viestintäkanavissa ilman eri suostumusta tai korvausta. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on arvonnan järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät sen säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Veljekset Keskinen Oy pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin. Facebookilla ole mitään tekemistä arvonnan kanssa.)

panda reppu keskinen tuuri vallila

  • Vallilan Amos -selkärepun voittivat Susanna J, Minna R, Marietta S, Minna J sekä Jutta N. Onnea Voittajille! (Arvonnan järjestää Kyläkauppa Veljekset Keskinen Oy, OnnenTie 7, 63610 Tuuri. Arvomme kaikkien Kyläkaupan Facebook-sivustolla Vallila -päivitystä kommentoineiden kesken viidelle voittajalle Vallila Amos -selkärepun. Arvomme voittajat 24.1.2018 arvonnan järjestäjän tiloissa. Palkinto tulee noutaa Kyläkaupalta. Kyläkaupan henkilökunta saa tykätä, kommentoida ja jakaa päivitystä, mutta he eivät voi osallistua arvontaan ja voittaa palkintoa. Arvonnan voittajiin otetaan yhteyttä Facebookin kautta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kolmen viikon sisällä arvonnasta, on arvonnan järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja. Arvontaan osallistumalla osanottajat myöntävät Kyläkaupalle oikeuden käyttää arvonnan voittajan nimeä eri viestintäkanavissa ilman eri suostumusta tai korvausta. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on arvonnan järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät sen säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Veljekset Keskinen Oy pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin. Facebookilla ole mitään tekemistä arvonnan kanssa.)

 

 

 

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Kauppakatu
Matkamuistot ja valokuvapalvelu
Liikenneasema OnnenLiekki
Herkuttele
Vesa's Pizza & Grill
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Uudistuva Burger
OnnenKivi Ravintola
OnnenKivi Kahvila
OnnenTähti Ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Liikenneasema OnnenLiekki
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Leikkipaikka
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
Peli- ja Seikkailumaailma
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tuurin kyläkauppias TV5:lla
Miljoona Tivoli
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan arvontoja
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan läheltä löytyy
Kyläkaupan seinäkalenteri 2018
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku / Osamaksu
Ryhmämatkailu
Palaute
Usein kysyttyä
Keskustori
Media
Työpaikat
Yrityskortti
Yhteystiedot
Tuotteen takaisinveto
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000