EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

X

Työpaikat

 

Kiinnostaako työ Kyläkaupassa? Etelä-Pohjanmaalla, Alavuden kaupungin Tuurissa, reilun 500 asukkaan kylässä sijaitseva Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo.

Kyläkauppa rakentuu useista yksiköistä, joista jokainen tunnetaan omalla kyläkauppamaisella nimellään. Tavarapuotina tunnetun tavaratalon ja elintarvikemyymälä Ruokapuodin lisäksi Kyläkauppaan kuuluu Pihamyymälä, Hotelli OnnenTähti, Karavaanarialue Onnela, erilaisia ravintoloita ja kahviloita, Kyläkaupan Bensa-asema sekä Kauppakatu ulkopuolisine yrittäjineen. 

Kyläkaupassa vierailee yli 6 miljoonaa vuosittaista kävijää. Kyläkauppa tunnetaan myös tapahtumistaan. Suurimmat Kyläkaupan omista tapahtumista kulkevat Miljoona –nimen alla; Miljoona Tivoli, Miljoona Rock, Miljoona Iskelmä, Miljoona Koira, Miljoona Hevonen, Miljoona Tuning ja monet muut ovat keränneet yleisöä Tuuriin jo vuosien ajan.

Kyläkauppa on savuton työpaikka. 

Etsitkö uusia haasteita kaupan alalta? Suomen suurimmassa Kyläkaupassa on nyt haettavana vakituisia työtehtäviä eri osaamisaloilta!

Tarjolla on tilaisuus päästä yhdeksi Suomen suurimman Kyläkaupan pukeutumisen ostajista!

Haemme Veljekset Keskinen Oy:n pukeutumis- ja urheiluosastolle naisten pukeutumisen ostajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tärkeimmät tehtävät ovat vastata tuotealueensa ostoista ja valikoiman hallinnasta, kannattavuudesta, kustannustehokkuudesta ja toiminnallisesta tehokkuudesta.

Ostajan työssä tarvitaan kaupallista asiantuntemusta sekä vaatealan ja sen tuotteiden tuntemusta. Työssä on osattava tehdä nopeita, itsenäisiä päätöksiä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aitoa innostusta alaa kohtaan, trendien seuraamista, rautaista osaamista tuloksen tekemisestä, hyviä yhteistyötaitoja ja kiinnostusta toiminnan kehittämiseen. Työ vaatii joustavuutta työaikojen suhteen mm. sesonkien ja tapahtumien aikana sekä työhön olennaisesti kuuluvan matkustamisen vuoksi. Toimipiste sijaitsee Tuurissa.

Tarjoamme sinulle työn, jossa pääset kehittämään Veljekset Keskinen Oy:n pukeutumis- ja urheiluosastoa. Tehtävässä on mahdollisuus olla mukana toiminnan suunnittelussa ja toteuttamisessa. Veljekset Keskinen Oy:ssä työskentely on monipuolista ja töitä tehdään kunnianhimoisesti ”kyläkauppahengellä”. Mielenkiintoisen ja vastuullisen työkuvan sekä yrittäjähenkisen työyhteisön lisäksi tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus.

Hakuaika tehtävään päättyy 5.12.2019. Täytä hakemus tästä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Myyntiesimies; pukeutumisen ja urheilun osastolle

Haemme Veljekset Keskinen Oy:n pukeutumis- ja urheiluosastolle myyntiesimiestä vakituiseen työsuhteeseen. Myyntiesimies toimii työnantajan edustajana ja ensisijaisena tehtävänä on johtaa työyhteisöä asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Myyntiesimies on henkilöstönsä lähiesimies, jonka tehtäviin kuuluvat henkilöstöön liittyvät tehtävät rekrytointiin osallistumisesta tarvittaessa käytäviin kolmikantaneuvotteluihin.

Myyntiesimies vastaa myynnistä ja varmistaa laadukkaan asiakaspalvelun sekä tunnistaa kehitystarpeet henkilöstön ja osastonsa toiminnan osalta.

Myyntiesimiehen työssä tarvitaan ennen kaikkea hyviä sosiaalisia taitoja, työssä kohdataan työntekijät ja asiakkaat hyvinä ja huonoina päivinä. Eduksi katsotaan kaupallinen koulutus ja kokemus esimiestehtävistä.

Hakuaika tehtävään päättyy 5.12.2019. Täytä hakemus tästä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Myyjiä vakituisiin, osa-aikaisiin työsuhteisiin (30 t/vko)

Haettavana useampia myyjän tehtäviä eri osastoilla, mm. tekniikan ryhmään, erä- ja kalastusosastolle, kodin sisustukseen (leikattavat kankaat), urheiluosastolle (etenkin urheiluvälineet, pyörät ym.).

Ilmoitathan hakemuksessa kiinnostuksen kohteesi, kerrot osaamisestasi ja miksi ko. osasto kiinnostaa.

Hakuaika tehtävään päättyy 5.12.2019. Täytä hakemus tästä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Joulutyöntekijät 2019

Haemme reippaita ja asiakaspalveluintoisia joulutyöntekijöitä myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin kassoille, osastoille sekä ravintolapalveluihin.

Tarjoamme myös ilta- ja viikonlopputyötä. Jos kiinnostuit, lähetä hakemus 30.11.2019 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Täytä hakemus tästä

Avoin hakemus 

Täytä hakemus tästä 

 

 Rekisteriseloste

 

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000