EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

X

Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste

 

Kyläkaupan uuden myymälän valikoimassa on laaja kattaus Kyläkaupan omia tuotteita ja matkamuistoja. Lisäksi myymälän palveluihin kuuluu valokuvien valmistus sekä erilaiset kuvatuotteet. 

Uusi myymälä sijaitsee Kyläkaupan Kauppakadulla. Myymälän näyttävä julkisivu pysäyttää ja kutsuu astelemaan sisään upeiden pylväiden välistä. Myymälän monipuolisesta valikoimasta on helppo hankkia perheelle ja ystäville tuliaisiksi pieni pala Tuuria matkamuistojen muodossa tai teettää vaikkapa omat matkakuvat kotiin vietäväksi.

Valokuvat

Valokuvat voi tilata myymälästä tai osoitteesta: www.tuuri.fujikuvat.fi. Kuvat myymälään voit tuoda kamerassa, puhelimessa, muistikortilla tai muistitikulla. Myymälän kuvapalveluihin kuuluu kuvasta kuvat, digikuvat ja suurennokset, uusien ja vanhojen kuvien kuvankäsittely ja suurennus, kuvien ja negojen digitointi, kiitoskortit, joulukortit, kutsukortit, onnittelukortit ja kalenterit sekä yksilölliset kuvatyöt (esim. kuvakollaasit). Huom! Sunnuntaisin ei kuvavalmistusta. Kuvahinnasto

Kuvapalveluihin kuuluu myös itse kuvattujen videoiden, kaitafilmien ja kehystettyjen diakuvien digitointi (muuntaminen digitaaliseen muotoon sekä tallennus DVD:lle). Digitointihinnasto

Viralliset passikuvat ilman ajanvarausta 15 €. Passi ja henkilökortti -kuvat lähetetään suoraan poliisin lupahallintoon. Ajokortti, viisumi, ammattiajolupa, invakortti, työmaakortti ja järjestysmieskortti -kuvat tulostetaan mukaan. Jos passikuvat täytyy lähettää sekä lupahallintoon että tulostaa paperille tai lähettää sähköpostiin, kuville tulee lisähintaa 4 €.

Myyjiltä saat myös lisätietoja kehystyspalvelusta (esim. ristipistotyöt, itse tehdyt piirrokset/maalatut taulut), erikoiskoon studiokuvista ja lahjaksi painettavista mukeista. Myymälästä löytyy lisäksi valokuvakehyksiä, albumeita, kinofilmejä, muistikortteja, muistitikkuja ja paspiksia. 

Kuvia voit tilata täältä

Suomen upein silkkikukkien erikoisliike

Silkkikukkatrendi on maailmalla suuressa suosiossa ja Suomessakin se on hyvää vauhtia nousussa. Tekokasvit eivät ole enää keinotekoisen näköisiä kuten aiemmin. Silkkikukkia käytetään sisustuksessa kausien tai omien mieltymysten mukaan - ei siis ole tarkoitus, että sama kesäkukka-asetelma on esillä vuoden ympäri. Tällä hetkellä erityisen suosittuja ovat näyttävät ja kestävät joulukukat ja -asetelmat. Kauniit kukka- ja koristeasetelmat toimivat myös mieluisina ja helppohoitoisina lahjoina eri tilanteissa.

Myymälästä voi myös valita kukkia, vähän kuten irtokarkkeja, jos haluaa tehdä itse kukka-asetelmia, kransseja tai kimppuja. Asetelmien teossa tekokukat ovat erittäin monikäyttöisiä, sillä ne ovat helposti muotoiltavissa ja uudelleen käytettävissä. Niitä voi myös käyttää yhdessä elävien kasvien kanssa.

Allergiaystävälliset kukat

Silkkikasvit sopivat moneen tilanteeseen, jossa elävä kasvi voisi aiheuttaa päänvaivaa. Niillä on helppo luoda allergiaystävällisesti viihtyisyyttä kotiin. Allergiat kasveja ja multaa kohtaan ovat lisääntyneet, mutta tekokasvien kanssa siitä ei tarvitse huolehtia. Esimerkiksi joulun aikaan monissa aidoissa kukissa on vahva tuoksu ja ne ovat allergisoivia – tekokukkien kanssa sitä ongelmaa ei ole. Silkkikukka ei kaipaa säännöllistä hoitoa, joten se on myös helppo valinta kiireiseen elämänrytmiin.

 

Yhteystiedot

Kyläkaupan Kauppakatu
OnnenTie 7 

63610 Tuuri 
p. 010 770 7280
fuji@tuuri.fi

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000