EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo


Koko elämäni olen saanut kuulla äidiltäni iki-ihanasta Paul Ankasta. Hän oli äitini nuoruuden suurin idoli. Äitini oli 12-vuotias, kun Paul Anka vieraili vuonna 1959 Linnanmäellä Helsingissä saaden aikaan Suomen tunnetuimman pop- historian merkkitapauksen. Hän oli ensimmäinen ulkomaalainen esiintyjä, joka sai aikaan teinihysteriaa maassamme. Äitini joutui silloin tyytymään kuulemaan Paul Ankan lumoavaa ääntä vanhempiensa putkiradiosta. Ja hieman myöhemmin paikallisen nuorisopaikan jukeboxista.Viime vuoden joulukuussa, kun vietin tuoreena isänä aikaani Brasiliassa, heräsi minulle ajatus tehdä äitini unelmasta totta. Hankkia Paul Anka Tuuriin esiintymään.

Kohtalaisen nopealiikkeisenä miehenä tartuin toimeen välittömästi. Nyt legendaarinen esiintyjä on tulossa ja äitini unelmasta tulee totta. Hän saa tavata Ankan ja nähdä hänen esiintymisensä. Mitäpä poika ei äitinsä unelman eteen tekisi, jos sen toteuttamiseen on mahdollisuudet.

Olen tehnyt tämän äidiltäni salaa. Hän saa vasta tämän Ykköset!-lehden kautta tiedon unelmansa toteutumisesta. Paul Anka pienessä Tuurin kylässä esiintymässä hänelle. Olisi kiva olla pienenä kärpäsenä katossa, kun tieto saavuttaa äitini.

Vesa-ja-Kaarina
Vesa Keskinen toteuttaa äitinsä Kaarina Keskisen unelman tuomalla Paul Ankan Tuuriin Miljoona Iskelmän pääesiintyjäksi.

Myös muiden äitien unelmista totta
Varmasti moni muukin äiti on jäänyt paitsi Paul Ankan esiintymisestä minun äitini tapaan. Haluan mahdollistaa myös sen tietyissä raameissa ja tietyin järjestelyin, koska äitien määrä on maassamme melkoinen ja tila Kyläkaupan pihamaalla on rajallinen. Tarjoan äideille kesälahjana henkilökohtaisen osallistumisoikeuden (arvo 50 €) Miljoona Iskelmä -tapahtumaan, jonka pääesiintyjä Paul Anka on. Tapahtumassa on myös muita kansainvälisiä ja kotimaisia tunnettuja nimiä. Äidin ikä pitää olla vähintään 60-vuotta tapahtumapäivänä 12.7.2014. Ymmärrettävästi johonkin minun piti ikäraja vetää. Äidin tulee henkilökohtaisesti rekisteröityä Kyläkaupan Tavarapuodin Neuvontaan alkaen 1.3.2014. Koska piha-alueemme on rajallinen, niin alustavien suunnitelmien mukaan pystymme ottamaan vastaan 5000 ensimmäiseksi rekisteröitynyttä. Rekisteröitymiskaavake tulee olemaan seuraavassa Ykköset!-lehdessä. Niitä on myös Neuvonnassamme 1.3. lähtien.

Toivon mahdollisimman monen puolison ja/tai lapsen järjestävän kyseisestä päivästä äidille ikimuistoisen kesäpäivän. Tehkäämme yhdessä ainutlaatuinen suurtapahtuma, jossa yhdistyvät elämänilo, muistot ja nostalginen arvokkuus. Luokaamme todellinen tunteiden tapahtuma!

 

Vesa Keskinen

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000