EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

X

Miljoona Rock 2017

Musiikki

13.07.2017

Liput    Ikärajat    Esiintyjät    Aikataulu    Majoitus     Saapuminen    Aluekartta    Food Corner    Uutiset      Seuraa somessa     Info 

Kyläkaupan Miljoona Rock järjestetään torstaina 13.7.2017. Samana päivänä kyläkauppias Vesa Keskinen täyttää 50 vuotta!

Tänä vuonna legendat kohtaavat Tuurissa, kun päälavalle Miljoona Rockissa nousevat HIM, Eppu Normaali, Kolmas Nainen, Klamydia ja Petri Nygård. Tule kokemaan historiallinen ja ikimuistoinen HIM:in viimeinen kotimaan festivaalikeikka Miljoona Rockissa! Lisäksi Miljoona Rockin anniskelualueen (K-18) lavalle nousevat Brädi ja Mustat Enkelit. Tapahtuman juontaa Duudsonit!

Liput

Lipun hinta 50 €. 

Lippuja voi vielä ennakkoon ostaa Kyläkaupan Infosta, uudelta Kauppakadulta to 13.7.2017 klo 16 saakka. Sen jälkeen lippuja voi ostaa Miljoona Rock -alueelta. (Jos olet ostanut ennakkoliput verkkokaupasta 7.-12.7.2017, voit noutaa ostamasi liput Kyläkaupan Infosta 13.7.2017 klo 16.00 mennessä tai sen jälkeen Miljoona Rock -alueen Infosta.)

Alle 4-vuotiaat (0-3 -vuotiaat) pääsevät ilmaiseksi alueelle. Kaikki muut tarvitsevat oman lipun. Maksettua lippua ei lunasteta takaisin. Liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuma-alueen portilla. Alueelle pääsee sisään ainoastaan rannekkeella. Rikkinäinen ranneke ei oikeuta sisäänpääsyyn. Järjestäjä ei vastaa kadonneesta tai rikkoutuneesta rannekkeesta. 

Liikuntarajoitteiset henkilöt sekä muut erityisryhmät tarvitsevat normaalit pääsyliput alueelle. Henkilökohtainen avustaja pääsee Miljoona Rockiin veloituksetta. Avustajan tarpeen todentamiseen tapahtumaportilla käy ystäväkortti tai esimerkiksi näkövammaiskortti tai vastaava, mikäli avustajan tarve ei ole muutoin ilmeinen. Avustaja saa rannekkeen portilla.

Ikärajat

Tapahtumaan ei ole ikärajaa. Anniskelualueiden ikäraja on 18 vuotta. Varaudu todistamaan ikäsi sisäänpääsyn ja anniskelualueelle pääsyn yhteydessä. Henkilötodistuksesi hyväksytään vain viralliset henkilötodistukset, joita ovat ajokortti, passi sekä kuvallinen henkilökortti.
 

Esiintyjät

PÄÄLAVALLA:

miljoona rock2017 HIM tuuri keskinen 
HIM

miljoona rock2017 eppunormaali tuuri keskinen
Eppu Normaali

miljoona rock2017 kolmas nainen
Kolmas Nainen

miljoona rock2017 klamydia
Klamydia

miljoona rock2017 Petri Nygard
Petri Nygård

ANNISKELUALUEEN (K-18) LAVALLA:

Bradi Miljoona Rock 2017 Keskinen Tuuri
Brädi

mustatenkelit Miljoona Rock 2017 Keskinen Tuuri
Mustat Enkelit

Aikataulu 

Klo 16.00 alueen portit avataan

Päälava:
Klo 16.45 Petri Nygård
Klo 18.00 Klamydia
Klo 19.30 Kolmas Nainen
Klo 21.45 Eppu Normaali
Klo 00.00 HIM

Anniskelualueen lava (K-18):
Klo 21.00 Brädi
Klo 23.15 Mustat Enkelit

Tapahtuman juontaa Duudsonit.

Klo 02.00 alueen portit suljetaan

(klikkaamalla kuvaa saat auki pdf-tiedoston aikatauluista):

Miljoona Rock aikataulu keskinen tuuri keskinen

Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.

 

Uutiset

Miljoona Rock heinäkuussa Kyläkaupalla

HIMin viimeinen kotimaan festarikeikka on Vesa Keskisen synttäreillä

Miljoona Rockin aikataulu julkaistu

Miljoona Rockin juontajiksi Duudsonit ja lisää artistikiinnityksiä

HIMin viimeinen kotimaan festarikeikka lähestyy

Miljoona Rockissa nälkä ei yllätä

 

Majoitus

Kyläkaupan Hotelli OnnenTähti on varattu tapahtumakäyttöön. Kyläkaupan Karavaanarialue Onnela palvelee Miljoona Rockin aikana.

Erilaista majoitustilaa löytyy lähialueelta mm. Ähtäri Zoon alueelta ja muita lähialueen majoitusvaihtoehtoja voit tarkastella E-P matkailun sivustolta.

Saapuminen

Miljoona Rock järjestetään Tuurin Kyläkaupalla, Ruokapuodin puoleisella parkkipaikalla. Katuosoite Onnentie 7, 63610 TUURI. Tapahtumapäivänä alueella on liikenteenohjaus.

Kyläkaupalle pääsee myös julkisilla liikennevälineillä. Junapysäkki sijaitsee ihan tapahtuma-alueen vieressä ja Kyläkaupalle pääsee myös Onnibussilla. Katso junien aikataulut täältä ja Onnibussin aikataulut ja reitit täältä.

Tapahtuma-alueelle järjestetään bussikuljetuksia seuraavasti (klikkaamalla kuvaa saat auki pdf-tiedoston reiteistä):

Miljoona Rock peura bussit aikataulut tuuri keskinen

 

Aluekartta 

(klikkaamalla kuvaa saat auki pdf-tiedoston kartasta)

aluekartta MiljoonaRock2017 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.

 

Miljoona Rock Food Corner

Miljoona Rock Food Cornerista tulee löytymään ruokaa monenlaiseen makuun. Food Corneriin parkkeeraa mm. Nauhgty BRGR Food Truck herkullisten burgereiden kanssa ja Holy Smoke Food Fighting Dept. aidolla tulella grillattujen lihaherkkujen kanssa. Kenan Coban tuo tarjolle erilaisia festivaaliannoksiaan, kuten kala-, kana- ja liha-annoksia ja Happie's Hot Dog tuo tarjolle premiumluokan hotdogit sekä kahvin. Miljoona Rockiin kannattaa siis ehdottomasti lähteä nälkäisenä, jotta pääsee nauttimaan Food Cornerin herkullisista aterioista. 

miljoona rock food corner

 

Instagram ja Facebook

Jaa tapahtumakuvat Instagramissa ja Facebookissa hashtagillä #miljoonarock

Kyläkauppa Instagramissa

Miljoona Rock 2017 -tapahtumasivu Facebookissa

Kyläkauppa Facebookissa

Info

INFOPISTE: Miljoona Rock Infon löydät tapahtuma-alueen sisäänkäynnin yhteydestä, sekä Tavarapuodin neuvonnasta.

TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET: Tapahtuma-alueelle ei saa tuoda alkoholia, huumeita, lasipulloja- tai purkkeja, ampuma- tai teräaseita tai muita toisen vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä, monitoimityökaluja, räjähteitä, ilotulitteita, laserosoittimia tai muita vastaavia esineitä. Myös sateenvarjot ovat kiellettyjä tapahtuma-alueella, koska ne aiheuttavat näköesteitä. Pyydämme jättämään myös selfie-tikut kotiin. Tapahtuma-alueen portilla suoritetaan kaikille turvatarkastus. Järjestyksenvalvojat tekevät lopullisen päätöksen, että onko jokin esine turvallisuusriski tapahtuma-alueella. 

MATKAPUHELIMET: Huomioittehan, että matkapuhelinverkot saattavat ruuhkautua tapahtuma-alueella. Myös langattoman verkon toiminnassa saattaa aiheutua hidastumista.

PANKKIAUTOMAATIT JA -KORTIT: Varaathan käteistä mukaan, jotta asioiminen Miljoona Rockissa sujuisi mahdollisimman sujuvasti. Yleisimmät pankki- ja luottokortit toimivat maksuvälineenä. Lähimmät pankkiautomaatit sijaitsevat Kyläkaupan sisätiloissa sekä Nahkapaikan ulkoseinässä.

KUULONSUOJAUS: Suosittelemme jokaista suojaamaan oman kuulonsa. Korvatulppia on myynnissä tapahtuma-alueen infossa.

NARIKKA: Alueen sisäänkäynnin yhteydessä on maksullinen narikka (2 €). Suosittelemme jättämään ylimääräiset tavarat (mm. isot reput ja laukut) kotiin turvatarkastuksen sujuvuuden varmistamiseksi - pienemmät reput ovat alueella sallittuja. Ylimääräisiä tavaroita voi tarvittaessa jättää narikkaan säilytykseen tapahtuman ajaksi. Myös narikkaan jätetyt tavarat tarkastetaan turvallisuussyistä.

TAKSIT: Takseille on osoitettu oma odotusalue tapahtuma-alueen portin läheisyydessä.

TUPAKOINTI: Tupakointi on sallittu alueella ainoastaan erikseen sille osoitetuilla paikoilla. Tupakointi on kielletty myös lavan edustalla ja sen välittömässä läheisyydessä keikkojen aikana.

VALOKUVAAMINEN: Valokuvaaminen alueella on sallittu. Muistattehan kuitenkin huomaavaisuuden ja toisten huomioimisen. Joillain artisteilla voi olla poikkeavia kuvaussääntöjä, joten noudatattehan järjestyksenvalvojien antamia ohjeita. Videokuvaaminen ilman erillistä lupaa on kielletty. Kamerapuhelimet ja kevyet digitaaliset kamerat ovat sallittuja. Järjestelmäkamerat (määritelmä: irroitettava optiikka) ovat kiellettyjä.

MEDIA: Ohjeet median ja lehdistön edustajien akkreditoitumiseen löydät täältä

WC: Alueelta löytyy useita wc-pisteitä. Myös liikuntarajoitteisille on varattu omat wc-tilat.

ENSIAPU: Hädän sattuessa ensiapu löytyy sisäänkäynnin läheisyydestä.

APTEEKKI: Lähin apteekki löytyy Kyläkaupalta.

LÖYTÖTAVARAT: Viethän löytämäsi arvotavarat sisäänkäynnin yhteydessä olevaan infopisteeseen. Omaa kadonnutta omaisuutta voi kysellä seuraavan 7 päivän aikana Kyläkaupan Tavarapuodin neuvonnasta, jonka jälkeen ne toimitetaan Alavuden poliisiasemalle. Yhteystiedot: Tavarapuodin neuvonta: 010 770 7000, Alavuden poliisilaitos: 0295 415 996.

OMAT JUOMAT JA EVÄÄT: Omien eväiden ja juomien alueelle on kiellettyä.

RUOKA JA JUOMA: Alueella on anniskelualue, jonka ikäraja on 18 vuotta. Lisäksi alueelta löytyy Miljoona Rock Food Corner, josta löytyy ruokapisteitä ja ruokaa monenlaiseen makuun.

ESTEETTÖMYYS: Miljoona Rockissa on huomioitu myös liikuntarajoitteiset asiakkaat. Tapahtuma-alue on asfaltoitua kenttää, jossa liikkuminen on helppoa. Alueella on myös inva-wc sekä lavan edustalla pyörätuolikoroke. Liikuntarajoitteiset henkilöt sekä muut erityisryhmät tarvitsevat normaalit pääsyliput alueelle. Henkilökohtainen avustaja pääsee Miljoona Rockiin veloituksetta. Avustajan tarpeen todentamiseen tapahtumaportilla käy ystäväkortti tai esimerkiksi näkövammaiskortti tai vastaava, mikäli avustajan tarve ei ole muutoin ilmeinen. Avustaja saa rannekkeen portilla.
 

 

 

 

 

Powered by iCagenda

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000