EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

X

Kyläkaupan OnnenRisteily Välimerellä

Elämys

20.10.2018 - 27.10.2018

Tuurin Kyläkauppias -tv-sarjasta tuttu Tuula Hautala lähtee ensi lokakuussa elämänsä ensimmäiselle ulkomaanmatkalle. Aina iloisena ja aurinkoisena Kyläkaupan siivoojana tunnettu Tuula emännöi Tuurin Kyläkaupan OnnenRisteilyä Välimerellä 20.-27.10.2018.

Risteilyllä on luvassa upeita matkakohteita Välimeren auringon alla. MSC-varustamon kesällä 2017 käyttöön otettu Meraviglia -alus kiertää Tuulan kanssa seitsemässä hienossa Välimeren kohteessa. Viikon risteilyllä päästään käymään Genovassa, Roomassa, Sisiliassa, Sardiniassa, Mallorcalla, Valenciassa, Marseillessa ja Milanossa.

”Onhan tämä kerrassaan uskomatonta. Minun on pitänyt moneen kertaan nipistää itseäni, että onko tämä tottakaan”, Tuula sanoo. ”Olen lentänyt vain kaksi kertaa ja nekin Suomen sisällä. Nyt pitää mennä tilaamaan passi! Olen haaveillut Sisiliasta pitkään ja miettinyt, että eläkkeellä sitten käyn. Nyt pääsenkin sinne jo ensi syksynä!” Tuula myöntää, että häntä jännittää. ”Mutta olen valmis seikkailuun. Kerrassaan ihana elämys odottaa. Ja pääsen näkemään seitsemän kohdetta heti kerralla. Jos kerran minä uskallan lähteä risteilylle, niin toivottavasti mahdollisimman moni muukin Kyläkaupan ystävä!”

Marita Taavitsainen tanssittaa

Valtava MSC Meraviglia on yksi alan moderneimmista ja suurimmista laivoista. 315-metriseen alukseen mahtuu 4 500 matkustajaa. Se on kuin tasokas lomahotelli, jossa on tarjolla hyvää ruokaa, lukuisia urheilumahdollisuuksia, mukavat ja hotellihuonemaiset hytit sekä paljon ohjelmaa, Meraviglian erikoisuuksia ovat keilarata, huvipuisto sekä vesipuisto useilla liukumäillä. Aluksen sisällä on kolmen kannen korkuinen Promenade-kansi, joka koostuu ostoskadusta, baareista ja erikoisravintoloista. Laivalla voi nauttia myös maailmankuulun Cirque de Soleilin sirkusesityksistä.

Tuurin Kyläkaupan OnnenRisteilyllä järjestetään myös yhtenä iltana suomalaismatkailijoille Meritanssit, joita tähdittää tangokuningatar Marita Taavitsainen. ”Ihanaa, että Marita on mukana tanssittamassa. Olen itsekin innokas pyörähtelemään parketilla”, matkaemäntä Tuula kertoo.

Kaikki tarvittava sisältyy hintaan

Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii luotettava ja kokenut suomalainen risteilyasiantuntija, Risteilykeskus. Risteily on helpoin ja mukavin matkustusmuoto ja kaikki tarvittava sisältyy jo valmiiksi matkapaketin hintaan. Matkan hintaan sisältyvät meno-paluulennot Helsingistä Milanoon, 7 päivän luksusristeily täysihoidolla MSC Meraviglia -aluksella, palvelumaksut, verot, satamamaksut, ryhmälle varattu oma erikoisohjelma sekä kiertoajelu Milanossa. Suomalainen matkanjohtaja on mukana koko matkan. Hän auttaa mahdollisissa kieliongelmissa ja tutustuttaa matkustajat eri satamakaupunkeihin.

”Risteily yhdellä Välimeren suurimmalla ja hienoimmalla aluksella on mahtava tilaisuus sekä Tuurin Kyläkaupan ja Tuulan faneille että täydellisestä lomamatkasta haaveileville. Se sopii koko perheelle ja ihan kaikille suomalaisille”, Risteilykeskuksen varatoimitusjohtaja Petri Sirén sanoo.

”Lokakuussa Välimerellä on vielä aurinkoista ja lämmintäkin verrattuna Suomen syksyyn. Matkalaukku tarvitsee purkaa vain kerran ja silti viikon aikana pääsee näkemään peräti seitsemän mahtavaa kohdetta.“

Lue lisää matkasta: risteilykeskus.fi

 

 

 

Powered by iCagenda

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Miljoona Tivoli
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset TV5:lla
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000