EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

X

Miljoona Rock 2019

Musiikki

04.08.2019 - 05.08.2019

Liput    Ikärajat    Esiintyjät    Aikataulu    Majoitus     Saapuminen    Aluekartta    Food Corner    Uutiset      Seuraa somessa     Info 

Kyläkauppa on toiminut tänä vuonna 50 vuotta nykyisellä paikallaan ja osana koko vuoden kestäviä juhlia vuoden tauolla ollut Miljoona Rock palaa Kyläkaupan tapahtumaohjelmistoon elokuussa 2019. Kyläkaupan kesäkausi huipentuukin näyttävästi kotimaisen musiikin tahdissa sunnuntaina 4.8.2019.

Artistivalinnoissa Kyläkauppa luottaa kotimaisuuden vetovoimaan. Miljoona Rockin lavalle nousee nimittäin legendaarinen Popeda ja bilemeininkiä on luomassa Petri Nygård. Tapahtumassa pääsee myös fiilistelemään ysärihenkeen DJ Oku Luukkaisen johdolla. Näiden lisäksi illan viiimeisestä vedosta vastaa Eppu Normaali, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi! Lipun hinta on 50 euroa, liput myydään Kyläkaupan Infosta sekä netistä osoitteesta: https://kauppa.tuuri.fi/

Liput

Lipun hinta on 50€.  

Lippuja voi ennakkoon ostaa Kyläkaupan Infosta 4.8.2019 klo 12 saakka. Sen jälkeen lippuja voi ostaa Miljoona Rock -alueelta. 

Tapahtuma on K-18. Maksettua lippua ei lunasteta takaisin. Liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuma-alueen portilla. Alueelle pääsee sisään ainoastaan rannekkeella. Rikkinäinen ranneke ei oikeuta sisäänpääsyyn. Järjestäjä ei vastaa kadonneesta tai rikkoutuneesta rannekkeesta. 

Liikuntarajoitteiset henkilöt sekä muut erityisryhmät tarvitsevat normaalit pääsyliput alueelle. Henkilökohtainen avustaja pääsee Miljoona Rockiin veloituksetta. Avustajan tarpeen todentamiseen tapahtumaportilla käy ystäväkortti tai esimerkiksi näkövammaiskortti tai vastaava, mikäli avustajan tarve ei ole muutoin ilmeinen. Avustaja saa rannekkeen portilla. Avustajan tulee olla täysi-ikäinen.

Ikärajat

Tapahtuman ikäraja on K-18. Varaudu todistamaan ikäsi sisäänpääsyn ja anniskelualueelle pääsyn yhteydessä. Henkilötodistuksesi hyväksytään vain viralliset henkilötodistukset, joita ovat ajokortti, passi sekä kuvallinen henkilökortti.
 

Esiintyjät

PÄÄLAVALLA:

Eput 2018 KuvaHarriHinkka

Eppu Normaali / Kuvaaja: Harri Hinkka

Popeda 2
Popeda

petrinygrdpress182
Petri Nygård

ANNISKELUPISTEEN LAVALLA:

Oku11
DJ Oku Luukkainen

Aikataulu 

Rock 2019 aikataulu

 

Uutiset

Kotimaista huippumusiikkia Miljoona Rockissa

Eppu Normaali Miljoona Rockiin

 

Majoitus

Kyläkaupan Hotelli OnnenTähti on varattu tapahtumakäyttöön. Kyläkaupan Karavaanarialue Onnela palvelee Miljoona Rockin aikana.

Erilaista majoitustilaa löytyy lähialueelta mm. Ähtäri Zoon alueelta ja muita lähialueen majoitusvaihtoehtoja voit tarkastella E-P matkailun sivustolta.

Saapuminen

Miljoona Rock järjestetään Tuurin Kyläkaupalla, Ruokapuodin puoleisella parkkipaikalla. Katuosoite OnnenTie 7, 63610 TUURI. Tapahtumapäivänä alueella on liikenteenohjaus.

Kyläkaupalle pääsee myös julkisilla liikennevälineillä. Junapysäkki sijaitsee ihan tapahtuma-alueen vieressä.

Katso junien aikataulut täältä!

rock bussit reititjaaikataulut

Aluekartta 

67775893 2293808997340591 4158471259648163840 o

Miljoona Rock Food Corner

Festivaalin ruokatuotteesta vastaava Limetti Catering tuo paikalle kaksi omaa pikaruoka pistettä: tänä vuonna ahkerasti festareita kiertävän Pose-G:n joka tarjoaa maittavaa välimeren ruokaa lämpimään kesäiltaan. Lisäksi paikalla Mikon makkarabaari, josta saa grilliruokaa perinteiseen tyyliin. 

Catering menu PoseG 02

 

Instagram ja Facebook

Jaa tapahtumakuvat Instagramissa ja Facebookissa hashtagillä #miljoonarock

Kyläkauppa Instagramissa

Kyläkauppa Facebookissa

Info

INFOPISTE: Miljoona Rock Infon löydät tapahtuma-alueen sisäänkäynnin yhteydestä, sekä Kyläkaupan Infosta.

TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET: Tapahtuma-alueelle ei saa tuoda alkoholia, huumeita, lasipulloja- tai purkkeja, ampuma- tai teräaseita tai muita toisen vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä, monitoimityökaluja, räjähteitä, ilotulitteita, laserosoittimia tai muita vastaavia esineitä. Myös sateenvarjot ovat kiellettyjä tapahtuma-alueella, koska ne aiheuttavat näköesteitä. Pyydämme jättämään myös selfie-tikut kotiin. Tapahtuma-alueen portilla suoritetaan kaikille turvatarkastus. Järjestyksenvalvojat tekevät lopullisen päätöksen, että onko jokin esine turvallisuusriski tapahtuma-alueella. 

MATKAPUHELIMET: Huomioittehan, että matkapuhelinverkot saattavat ruuhkautua tapahtuma-alueella. Myös langattoman verkon toiminnassa saattaa aiheutua hidastumista.

PANKKIAUTOMAATIT JA -KORTIT: Varaathan käteistä mukaan, jotta asioiminen Miljoona Rockissa sujuisi mahdollisimman sujuvasti. Yleisimmät pankki- ja luottokortit toimivat maksuvälineenä. Lähimmät pankkiautomaatit sijaitsevat Kyläkaupan sisätiloissa sekä Nahkapaikan ulkoseinässä.

KUULONSUOJAUS: Suosittelemme jokaista suojaamaan oman kuulonsa. Korvatulppia on myynnissä tapahtuma-alueen infossa.

NARIKKA: Alueen sisäänkäynnin yhteydessä on maksullinen narikka (2 €). Suosittelemme jättämään ylimääräiset tavarat (mm. isot reput ja laukut) kotiin turvatarkastuksen sujuvuuden varmistamiseksi - pienemmät reput ovat alueella sallittuja. Ylimääräisiä tavaroita voi tarvittaessa jättää narikkaan säilytykseen tapahtuman ajaksi. Myös narikkaan jätetyt tavarat tarkastetaan turvallisuussyistä.

TAKSIT: Takseille on osoitettu oma odotusalue tapahtuma-alueen portin läheisyydessä.

TUPAKOINTI: Tupakointi on sallittu alueella ainoastaan erikseen sille osoitetuilla paikoilla. Tupakointi on kielletty myös lavan edustalla ja sen välittömässä läheisyydessä keikkojen aikana.

VALOKUVAAMINEN: Valokuvaaminen alueella on sallittu. Muistattehan kuitenkin huomaavaisuuden ja toisten huomioimisen. Joillain artisteilla voi olla poikkeavia kuvaussääntöjä, joten noudatattehan järjestyksenvalvojien antamia ohjeita. Videokuvaaminen ilman erillistä lupaa on kielletty. Kamerapuhelimet ja kevyet digitaaliset kamerat ovat sallittuja. Järjestelmäkamerat (määritelmä: irroitettava optiikka) ovat kiellettyjä.

MEDIA: Ohjeet median ja lehdistön edustajien akkreditoitumiseen löydät täältä

WC: Alueelta löytyy useita wc-pisteitä. Myös liikuntarajoitteisille on varattu omat wc-tilat.

ENSIAPU: Hädän sattuessa ensiapu löytyy sisäänkäynnin läheisyydestä.

APTEEKKI: Lähin apteekki löytyy Kyläkaupalta.

LÖYTÖTAVARAT: Viethän löytämäsi arvotavarat sisäänkäynnin yhteydessä olevaan infopisteeseen. Omaa kadonnutta omaisuutta voi kysellä seuraavan 7 päivän aikana Kyläkaupan Tavarapuodin neuvonnasta, jonka jälkeen ne toimitetaan Alavuden poliisiasemalle. Yhteystiedot: Tavarapuodin neuvonta: 010 770 7000, Alavuden poliisilaitos: 0295 415 996.

OMAT JUOMAT JA EVÄÄT: Omien eväiden ja juomien tuominen alueelle on kiellettyä.

RUOKA JA JUOMA: Alueella on anniskeluteltta, josta voi ostaa erilaisia juomia ja virvokkeita. Lisäksi alueelta löytyy Miljoona Rock Food Corner, josta löytyy ruokapisteitä ja ruokaa monenlaiseen makuun.

ESTEETTÖMYYS: Miljoona Rockissa on huomioitu myös liikuntarajoitteiset asiakkaat. Tapahtuma-alue on asfaltoitua kenttää, jossa liikkuminen on helppoa. Alueella on myös inva-wc sekä lavan edustalla pyörätuolikoroke. Liikuntarajoitteiset henkilöt sekä muut erityisryhmät tarvitsevat normaalit pääsyliput alueelle. Henkilökohtainen avustaja pääsee Miljoona Rockiin veloituksetta. Avustajan tarpeen todentamiseen tapahtumaportilla käy ystäväkortti tai esimerkiksi näkövammaiskortti tai vastaava, mikäli avustajan tarve ei ole muutoin ilmeinen. Avustaja saa rannekkeen portilla. Avustajan tulee olla täysi-ikäinen.

 

 

 

Powered by iCagenda

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000