EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

X

Kyläkaupan Hirvipeijaiset

Harrastukset

07.09.2019 10:00 - 16:00

Toista kertaa järjestettävät Kyläkaupan Hirvipeijaiset tuovat jälleen metsästysaiheista ohjelmaa Tuuriin! Lauantai 7.9.2019 tuo loistavan mahdollisuuden päivittää jahtikalusto viimeisen päälle kuntoon. Luvassa on jälleen huikeita tarjouksia ja erä-aiheista ohjelmaa. Nimestään huolimatta Hirvipeijaisilla on tarjolla myös muuhun metsästykseen liittyvää toimintaa.

Koska makkaranpaisto vahvasti metsästykseen liittyy, ei peijaisiltakaan tarvitse kotiin lähteä nälkäisenä! Atria ja Kyläkauppa tarjoavat 500 ensimmäiselle kävijälle ilmaista käristemakkaraa eräosastolla klo 10 alkaen. Lisäksi paikalla on Blåband retkiruokien maistatusta, jotka ovat luonnollisesti myös tarjouksessa tapahtumapäivänä!

Hirvipeijaisten tarjoukset on julkaistu, voit tutustua niihin tästä!

Korpimakasiini on Kainuun korvessa perustettu metsästysaiheinen kanava, joka syntyi kun Jaska ja Pete kättelivät yhteistyön kunniaksi Korpikorsun Sissisaunan lauteilla. Vuoteen 2014 asti kanava tuotti metsästysaiheisia DVD-elokuvia, jonka jälkeen syntyi ajatus ilmaisesta metsästyskanavasta, Korpimakasiinista. Samalla rivit vahvistuivat ja mukaan hyppäsi Jere, joka on Jaskan ja Peten tapaan intohimoinen metsämies. Sittemmin rivit ovat vahvistuneet entisestään, sillä tällä hetkellä menossa mukana seikkailevat olympialaisiin tähtäävä painin MM-mitalisti Rami Hietaniemi sekä kivääriampuja Sebastian Långström.

km22

Korpimakasiini on tunnettu hurtista huumorista ja aidosta kerronnasta, jossa kaikki ei aina mene ihan oppikirjan mukaan. Kanava on tällä hetkellä varmasti Suomen suosituin ilmainen metsästysaiheinen kanava ja Korpimakasiinin herrat ovatkin ahkerasti kiertäneet alan messuja kuluneena vuotena. Parhaiten katselukertoja keränneet hirvijaksot ovat jo rikkoneet 100 000 katselukerran rajan. 

Korpimakasiinin Pete ja Jere ovatkin lauantaina 7.9. Kyläkaupan Keskustorilla ottamassa haasteita vastaan Simway-simulaattorin luona, jossa voi kokeilla ampumataitojaan simulaattorissa todellisia metsämiehiä vastaan. Kyläkauppa tarjoaa pienen palkinnon jokaiselle herrat simulaattorissa päihittäneelle!

Uusimman Korpimakasiinin jakson näet klikkaamalla logoa alla: 

logomusta

Simway metsästys- ja ammuntasimulaattori on kehittyneinen ja monipuolisin markkinoilla oleva ammuntasimulaattori. Järjestelmä soveltuu hienosti ammatti-, urheilu- ja viihdekäyttöön. Kyläkaupan Keskustorilla on mahdollisuus päästä kokeilemaan simulaattoria asiantuntevassa opastuksessa lauantaina. 

Simway simulaattori
Palveluntarjoaja ja yhteistyökumppanina on Elämyksentekijät Ry, joka vastaa myös Pirkanmaan Erämessujen järjestämisestä. 

Logo pari col 1

Haulikko- ja Kiväärikoulu on laadukasta ja ammattitaitoista koulutusta järjestävä yritys, joka tuo Kyläkaupalle mahdollisuuden tutustua koulutustarjontaan, sekä samalla saada vinkkejä haulikko- ja kivääriammuntaan. Paikalla on yrityksen yhteistyökumppaneiden tuotteita, joihin voi samalla tutustua. Paikalla on Kiväärikoulun kouluttaja Markku Vehmas ja kaksi Haulikkokoulun kouluttajaa, Joonas Virta ja Mikko Virta

Päivän teemoina ovat muun muassa:

  • Asesopivuus
  • Ampujan toimintamekanismit
  • Henkilökohtainen tähtäyskuva
  • Riistalaukauksen eettisyys
  • Aseturvallisuus
  • Eettinen riistalaukaus
  • Asentotunnon vaikutukset riistalaukaukseen
  • Silmien yhteistoiminta

Suomen Metsästäjäliitto on paikalla esittelemässä liiton toimintaa lauantaina Keskustorilla. Jos olet kiinnostunut aloittamaan uuden hienon harrastuksen, Metsästäjäliiton pisteeltä saat kaiken tarvittavan tiedon tätä varten. 

Suomen jousimetsästäjäin Liitto ry (SJML) on paikalla kertomassa jousimetsästyksestä sekä metsästyksessä käytettävistä jousista. Paikalla on mahdollisuus tutustua nykyaikaiseen metsästysjousiin sekä saada tietoa jousimetsästyksestä, sekä tietenkin liiton toiminnasta. 

Peuralan Asepajan edustus on paikalla Keskustorilla. 2009 toimintansa Kuortaneella aloittaneen Peuralan Asepajan toiminta painottuu pääosin kiväärin piippujen valmistukseen lastuamismenetelmällä. Kaliberi- ja piippuvalikoima on kasvanut lähes kaikkiin yleisimpiin kokoihin ja tarpeen sekä mahdollisuuksien mukaan valikoimaa kasvatetaan myös harvinaisempiin vaihtoehtoihin. Peuralan Asepajan töihin ja palveluihin voi tutustua Kyläkaupan Keskustorilla lauantain aikana. 

Kyläkaupan etupihalla, punaisen sisäänkäynnin edustalla paikalliset metsästysseurat esittelevät metsästyskoirarotuja sekä kertovat tämän alueen metsästyksestä ja riistakannasta. Paikalla n. 10 eri koirarotua. 

Sauli Kohtamäki esittelemässä veitsien ja puukkon teroitusta koko päivän KOTI-osastolla. Lisäksi veitsenteroitusnäytökset klo 11, 13 ja 15.30. 

Konekarhu Penan vierailu peruttu kalustorikon vuoksi!

Konekarhu bearest

 

 

 

 

Powered by iCagenda

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000